Ridichi La Grătar
Ridichile la grătar ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Această rețetă fără gluten, primară și vegetariană servește 6 și costă 48 de cenți pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 1g de proteine, 4G de grăsime, și un total de 50 de calorii. Mergeți la magazin și ridicați sare și piper, ridichi, gheață și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Acesta va fi un hit la dvs Al Patrulea Iulie eveniment. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 35 minute. Este adus la tine de Allrecipes. În general, această rețetă câștigă o nu este atât de uimitor scor spoonacular de 12%. Rețete similare includ Barramundi la grătar cu ridichi, Calmar la grătar cu pansament Chile și ridichi, și Friptură la grătar și ridichi cu unt de piper negru.
Instrucțiuni
Preîncălziți grătarul la foc mare.
Așezați ridichile, usturoiul, untul și cubul de gheață pe un strat dublu de folie de aluminiu suficient de mare pentru a înfășura conținutul. Se condimentează cu sare și piper. Etanșați bine folia în jurul conținutului.
Așezați pachetul de folie pe grătar și gătiți 20 de minute sau până când ridichile sunt fragede.