Ridichi fierte la foc mic cu cimbru
Ridichi fiert la foc mic cu cimbru este un fără gluten și vegan garnitură. Pentru 17 cenți pe porție, această rețetă acoperă 1% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 4. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 0g de proteine, 0g de grăsime, și un total de 9 calorii. 1 persoană a considerat că această rețetă este aromată și satisfăcătoare. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 30 minute. Dacă aveți la îndemână zahăr, ridichi, ceapă și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Este adus la tine de Allrecipes. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 11%, ceea ce este destul de rău. Încercați Înghețată de miere și cimbru cu cimbru confiat, Calmar fiert, și Varză La Foc Mic pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Se toarnă apa într-o cratiță mică împreună cu vinul, usturoiul, ceapa și cimbru. Se aduce la fierbere la foc mare, apoi se condimentează după gust cu sare și piper.
Adăugați ridichile, acoperiți, reduceți focul la mediu-mic și fierbeți până când ridichile sunt doar fragede, 6 până la 8 minute.
Scoateți ridichile într-un vas de servit cu o lingură cu fante și păstrați-le la cald. Aduceți lichidul la fierbere la foc mare și adăugați un vârf de zahăr. Se fierbe până când lichidul s-a redus la jumătate, apoi se toarnă peste ridichile fierbinți.