Ridichi de vară cu Chincurvre, Nori și sare afumată

Ridichile de vară cu Chincurvre, Nori și sare afumată ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde repertoriul de garnituri. Această rețetă servește 4. Pentru $1.2 Pe portie, această rețetă acoperă 4% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 6g de proteine, 17g de grăsime, și un total de 172 calorii. Este perfect pentru Al Patrulea Iulie. 1 persoană a considerat că această rețetă este delicioasă și satisfăcătoare. Această rețetă din alimente și vin necesită ulei de măsline, muștar dijon, ulei vegetal și sare de mare. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, prietenos cu fodmap și vegetarian dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 30 minute. În general, această rețetă câștigă o scor spoonacular destul de rău de 18%. Dacă vă place această rețetă, s-ar putea să vă placă și rețete precum Chipsuri de rădăcină de Lotus cu sare Nori-susan prăjită, Baghetă Feliată Cu Unt, Ridichi Și Sare De Mare, și Ridichi cu unt dulce și sare de arpagic-salvie.
Instrucțiuni
Tăiați verdeața din jumătate din ridichi și rezervați pentru o altă utilizare. Folosind o mandolină, tăiați ridichile tăiate cu grosimea de 1/8 inch.
Puneți feliile de ridiche într-un castron mediu cu apă cu gheață și dați-le la frigider până se ondulează, aproximativ 2 ore.
Într-un castron mic, amestecați brânza de capră cu nori și uleiul de măsline. Într-un alt castron mic, bateți oțetul și muștarul cu uleiul vegetal.
Puneți o lingură mică de pansament de muștar pe fiecare farfurie și puneți amestecul de brânză de capră peste pansament.
Scurgeți ridichile feliate și uscați-le cu prosoape de hârtie. Aranjați ridichile întregi și feliate în jurul fiecărei farfurii, presărați sare afumată și serviți.