Ridichi de vară cu Chincurvre, Nori și sare afumată

Ridichi de vară cu Chincurvre, Nori și sare afumată
Ridichile de vară cu Chincurvre, Nori și sare afumată ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde repertoriul de garnituri. Această rețetă servește 4. Pentru $1.2 Pe portie, această rețetă acoperă 4% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 6g de proteine, 17g de grăsime, și un total de 172 calorii. Este perfect pentru Al Patrulea Iulie. 1 persoană a considerat că această rețetă este delicioasă și satisfăcătoare. Această rețetă din alimente și vin necesită ulei de măsline, muștar dijon, ulei vegetal și sare de mare. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, prietenos cu fodmap și vegetarian dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 30 minute. În general, această rețetă câștigă o scor spoonacular destul de rău de 18%. Dacă vă place această rețetă, s-ar putea să vă placă și rețete precum Chipsuri de rădăcină de Lotus cu sare Nori-susan prăjită, Baghetă Feliată Cu Unt, Ridichi Și Sare De Mare, și Ridichi cu unt dulce și sare de arpagic-salvie.

Instrucțiuni

1
Tăiați verdeața din jumătate din ridichi și rezervați pentru o altă utilizare. Folosind o mandolină, tăiați ridichile tăiate cu grosimea de 1/8 inch.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Brânză Mozzarella Parțial Degresată Cubulețe (cuburi De 1/2 Inch)Brânză Mozzarella Parțial Degresată Cubulețe (cuburi De 1/2 Inch)
VerziiVerzii
Echipamente pe care le vei folosi
MandolinăMandolină
2
Puneți feliile de ridiche într-un castron mediu cu apă cu gheață și dați-le la frigider până se ondulează, aproximativ 2 ore.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Păstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 CmPăstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 Cm
Brânză Mozzarella Parțial Degresată Cubulețe (cuburi De 1/2 Inch)Brânză Mozzarella Parțial Degresată Cubulețe (cuburi De 1/2 Inch)
Echipamente pe care le vei folosi
Cireșe Confiate SuplimentareCireșe Confiate Suplimentare
3
Într-un castron mic, amestecați brânza de capră cu nori și uleiul de măsline. Într-un alt castron mic, bateți oțetul și muștarul cu uleiul vegetal.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 1/2 Linguriță Amestec De Condimente1 1/2 Linguriță Amestec De Condimente
Brânză De CaprăBrânză De Capră
Fripturi De Carne Din New YorkFripturi De Carne Din New York
8 Felii Subțiri De șuncă Virginia Sau Prosciutto8 Felii Subțiri De șuncă Virginia Sau Prosciutto
Felii Subțiri De șuncă Virginia Sau ProsciuttoFelii Subțiri De șuncă Virginia Sau Prosciutto
NoriNori
Echipamente pe care le vei folosi
1/4 Cană Shaohsing Sau Vin De Orez Chinezesc1/4 Cană Shaohsing Sau Vin De Orez Chinezesc
Cireșe Confiate SuplimentareCireșe Confiate Suplimentare
4
Puneți o lingură mică de pansament de muștar pe fiecare farfurie și puneți amestecul de brânză de capră peste pansament.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Brânză De CaprăBrânză De Capră
8 Felii Subțiri De șuncă Virginia Sau Prosciutto8 Felii Subțiri De șuncă Virginia Sau Prosciutto
5
Scurgeți ridichile feliate și uscați-le cu prosoape de hârtie. Aranjați ridichile întregi și feliate în jurul fiecărei farfurii, presărați sare afumată și serviți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Brânză Mozzarella Parțial Degresată Cubulețe (cuburi De 1/2 Inch)Brânză Mozzarella Parțial Degresată Cubulețe (cuburi De 1/2 Inch)
Plus 2 Linguri De Apă Cu GheațăPlus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
Echipamente pe care le vei folosi
Tortilla Din Făină (25 Cm), Tăiate în SferturiTortilla Din Făină (25 Cm), Tăiate în Sferturi
DificultateNormal
Gata În30 m.
Porții4
Scor De Sănătate1
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista