Ridichi de pâine și unt
Ridichile de pâine și unt ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. O porție conține 236 calorii, 1g de proteine, și 1g de grăsime. Această rețetă fără gluten, prietenoasă cu fodmap și vegană servește 1 și costă $1.12 pe portie. Această rețetă de la Chow are 1 fani. Dacă aveți la îndemână frunze de dafin, oțet de vin, sare kosher și alte câteva ingrediente, o puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 24 de ore și 35 de minute. În general, această rețetă câștigă o scor spoonacular destul de rău de 12%. Rețete similare includ Ridichi de pâine și unt, Ridichi Cu Unt De Chervil, și Ridichi fierte cu unt.
Instrucțiuni
Combinați toate ingredientele, cu excepția ridichilor, într-o cratiță mică și aduceți la foc mic la foc mediu-mare, amestecând ocazional până când zahărul s-a dizolvat.
Scoateți saramura de pe foc și lăsați-o să se răcească 5 minute. Între timp, pregătește ridichile.Tăiați blaturile cu frunze (aruncați sau salvați pentru o altă utilizare) și spălați ridichile. Feliați subțire și puneți-l într-un borcan de halbă.Când saramura este gata, turnați-o în borcan, asigurându-vă că acoperiți ridichile complet. Se lasă să se răcească la temperatura camerei, aproximativ 20 de minute. Sigilați borcanul cu un capac etanș și agitați-l sau rotiți-l pentru a distribui uniform saramura și condimentele. Dați la frigider și lăsați să murăm cu cel puțin 1 zi înainte de utilizare. Murăturile pot fi păstrate la frigider până la 5 zile.