Ridichi cu lămâie Cr Aproxme fra aprox. Che și Tobiko
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de mâncare laterală, așa că dați ridichi cu lămâie Cr Aproxumme FRA și Tobiko o încercare. O porție conține 12 calorii, 0g de proteine, și 1g de grăsime. Această rețetă servește 12. Pentru 35 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 0% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, primar și vegetarian dieta. Dacă aveți la îndemână sare, suc de lămâie, ridichi și alte câteva ingrediente, o puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 9%. Acest scor este foarte rău (dar încă fixabil). Rețete similare includ Lemon & Cr Aprox. Me Fra Cupele Phyllo De La FRA, Tort de lămâie, CR aproxumme FRA și castan, și Supă De Sparanghel Cu Cremă De Lămâie Fraiche.
Instrucțiuni
Tăiați tulpinile și rădăcina se termină cu ridichi; clătiți bine și tăiați în jumătate transversal. Pentru a face fiecare jumătate să stea plat, tăiați capătul rotunjit. Dacă crme frache sau smântână curge, folosiți un mic baller de pepene galben pentru a scoate centrele de ridichi, făcând depresiuni pentru a menține umplutura; dacă crme frache este gros, lăsați jumătățile de ridiche plate.
Într-un castron, amestecați crme frache și coaja de lămâie și sucul.
Se adaugă sare după gust.
Acoperiți sau umpleți cupele de ridiche în mod egal cu amestecul crme frache (aproximativ 1/2 linguriță în fiecare), apoi acoperiți în mod egal cu tobiko (câte 1/4 linguriță pe fiecare). Aranjați pe un platou.