Ridichi cu Dip de ricotta cu ierburi, unt dulce și Fleur De Sel
Ridichi cu Dip ricotta Herbed, unt dulce, și Fleur De Sel este un fără gluten, primar și vegetarian garnitură. O porție conține 103 calorii, 4G de proteine, și 9g de grăsime. Această rețetă servește 12 și costă 35 de cenți pe porție. Nu mulți oameni au făcut această rețetă și 1 ar spune că a ajuns la fața locului. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Acesta va fi un hit la dvs Super Bowl eveniment. Dacă aveți ridichi, floare de sel, mărar și alte câteva ingrediente la îndemână, o puteți face. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 12%. Acest scor nu este atât de uimitor. Încercați Runde de cartofi dulci cu Ricottan cu ierburi și nuci, Ridichi cu unt dulce și sare de arpagic-salvie, și Gatiti cartea: Gnocchi de morcov prăjit și Ricotta cu unt de ierburi pentru rețete similare.