Ridiche Daikon Murat Dulce
Ridichea daikon murată dulce ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde cutia de rețete pentru farfurie. Această rețetă face 2 porții cu 452 calorii, 1g de proteine, și 0g de grăsime fiecare. Pentru $1.46 pe portie, această rețetă acoperă 8% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. 5 persoane au făcut această rețetă și ar face din nou. Dacă aveți ridiche daikon, sare kosher, apă și alte câteva ingrediente la îndemână, o puteți face. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, FODMAP prietenos și vegan dieta. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 5 ore și 35 de minute. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 26%, ceea ce este destul de rău. Încercați Morcovi murați vietnamezi și ridiche Daikon, Morcovi murați vietnamezi și ridiche Daikon, și Slaw Asiatic picant-dulce cu daikon murat pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Într-o cratiță mică la foc mediu se adaugă oțetul, apa, zahărul și turmericul. Se aduce la fierbere, amestecând pentru a dizolva zahărul.
Scoateți din căldură și lăsați-l să se răcească.
Între timp, curățați ridichea daikon și feliați în runde groase de 1/4 inci. (Dacă daikonul dvs. este foarte mare, feliați rundele în semicercuri.)
Se pune într-un colizor cu sare și se amestecă bine.
Așezați strecurătorul peste un bol și lăsați să se scurgă timp de 1 oră. Clătiți sarea cu câteva schimbări de apă și uscați bine daikonul. Puneți într-un borcan de sticlă sterilizat.
Turnați saramura răcită printr-un filtru de cafea (sau o strecurătoare căptușită cu cheesecloth) în borcan pentru a acoperi feliile de ridiche. La frigider cel puțin 4 ore, de preferință peste noapte. Va păstra timp de aproximativ 2 săptămâni.