Ricotta și spanac filo bites
Ricotta & spanac filo bites este un lacto ovo vegetarian hor d ' oeuvre. Această rețetă servește 60 și costă 23 de cenți pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 2G de proteine, 5g de grăsime, și un total de 63 calorii. 118 persoane s-au bucurat că au încercat această rețetă. Acesta este adus la tine de BBC Good Food. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 1 oră și 18 minute. Mergeți la magazin și ridicați produse de patiserie filo, ceapă de primăvară, spanac și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 11%, ceea ce este destul de rău. Rețete similare includ Mușcături De Ricotta De Spanac, Mini-tarte filo cu spanac și Pecan, și Plăcintă filo cu dovleac și spanac.
Instrucțiuni
Încălziți cuptorul la 200C / ventilator 180C / gaz
Tapetați două foi de copt cu pergament de copt.
Încălziți uleiul într-o tigaie, apoi gătiți ceapa de primăvară timp de 1-2 minute până se înmoaie.
Adăugați spanacul și gătiți încă câteva minute până când orice lichid s-a evaporat.
Se usucă feta cu hârtie de bucătărie, apoi se sfărâmă fin într-un castron mare.
Se adaugă ricotta, mărarul și se condimentează cu piper. Gustați, apoi adăugați puțină sare dacă este necesar.
Adăugați amestecul de ouă și spanac, apoi amestecați bine.
Desfaceți filo-ul și tăiați-l în trei bucăți pe lungime, tăind toate foile simultan. Scoateți 3 foi și înfășurați bine restul pentru a preveni uscarea acestora.
Ungeți ușor cele 3 benzi cu unt topit. Îndoiți pe jumătate pe lungime, astfel încât să aibă jumătate din lungime, apoi periați din nou cu unt.
Așezați 1 lingură de amestec pe capătul fiecărei benzi, pliați puțină patiserie peste umplutură, apoi pliați marginile. Rotiți ușor pentru a forma un trabuc.
Așezați pe foile de copt, puțin depărtate, apoi terminați de făcut restul. Poate fi congelat într-un recipient mare de plastic timp de până la 3 luni.
Ungeți blaturile cu unt, apoi coaceți timp de 15-18 minute până când sunt ușor aurii și crocante.