Ricotta și spanac filo bites

Ricotta și spanac filo bites
Ricotta & spanac filo bites este un lacto ovo vegetarian hor d ' oeuvre. Această rețetă servește 60 și costă 23 de cenți pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 2G de proteine, 5g de grăsime, și un total de 63 calorii. 118 persoane s-au bucurat că au încercat această rețetă. Acesta este adus la tine de BBC Good Food. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 1 oră și 18 minute. Mergeți la magazin și ridicați produse de patiserie filo, ceapă de primăvară, spanac și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 11%, ceea ce este destul de rău. Rețete similare includ Mușcături De Ricotta De Spanac, Mini-tarte filo cu spanac și Pecan, și Plăcintă filo cu dovleac și spanac.

Instrucțiuni

1
Încălziți cuptorul la 200C / ventilator 180C / gaz
Echipamente pe care le vei folosi
1/2 Cană De Hrean Proaspăt Sau Scurs, Ras Fin1/2 Cană De Hrean Proaspăt Sau Scurs, Ras Fin
2
Tapetați două foi de copt cu pergament de copt.
Echipamente pe care le vei folosi
Un Praf De Fulgi De Ardei RosuUn Praf De Fulgi De Ardei Rosu
3
Încălziți uleiul într-o tigaie, apoi gătiți ceapa de primăvară timp de 1-2 minute până se înmoaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapă De PrimăvarăCeapă De Primăvară
Ceapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 InchCeapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
4
Adăugați spanacul și gătiți încă câteva minute până când orice lichid s-a evaporat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ouă, Bătute Ușor Sau 1/2 Cană înlocuitor De OuOuă, Bătute Ușor Sau 1/2 Cană înlocuitor De Ou
5
Se ia de pe foc.
6
Se usucă feta cu hârtie de bucătărie, apoi se sfărâmă fin într-un castron mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
O Salată Amestecată Frunze, Spălate și UscateO Salată Amestecată Frunze, Spălate și Uscate
Echipamente pe care le vei folosi
1/4 Cană De Fursecuri Cu Ghimbir (aproximativ 5 Fursecuri)1/4 Cană De Fursecuri Cu Ghimbir (aproximativ 5 Fursecuri)
7
Se adaugă ricotta, mărarul și se condimentează cu piper. Gustați, apoi adăugați puțină sare dacă este necesar.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1-1/2 Cani De Ardei Rosii Dulci Prajiti, Scursi Si Tocati Marunt1-1/2 Cani De Ardei Rosii Dulci Prajiti, Scursi Si Tocati Marunt
1 Tub Aluat De Pizza Preparat Din Magazin1 Tub Aluat De Pizza Preparat Din Magazin
Crengute De Marar Proaspat CuleseCrengute De Marar Proaspat Culese
5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite
8
Adăugați amestecul de ouă și spanac, apoi amestecați bine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ouă, Bătute Ușor Sau 1/2 Cană înlocuitor De OuOuă, Bătute Ușor Sau 1/2 Cană înlocuitor De Ou
Ulei De Prajit, De Preferat CanolaUlei De Prajit, De Preferat Canola
9
Desfaceți filo-ul și tăiați-l în trei bucăți pe lungime, tăind toate foile simultan. Scoateți 3 foi și înfășurați bine restul pentru a preveni uscarea acestora.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Ceapă Galbenă Mare, Tăiată în Optimi1 Ceapă Galbenă Mare, Tăiată în Optimi
10
Ungeți ușor cele 3 benzi cu unt topit. Îndoiți pe jumătate pe lungime, astfel încât să aibă jumătate din lungime, apoi periați din nou cu unt.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie
11
Așezați 1 lingură de amestec pe capătul fiecărei benzi, pliați puțină patiserie peste umplutură, apoi pliați marginile. Rotiți ușor pentru a forma un trabuc.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Discuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, OpționaleDiscuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, Opționale
12
Așezați pe foile de copt, puțin depărtate, apoi terminați de făcut restul. Poate fi congelat într-un recipient mare de plastic timp de până la 3 luni.
Echipamente pe care le vei folosi
Un Praf De Fulgi De Ardei RosuUn Praf De Fulgi De Ardei Rosu
13
Ungeți blaturile cu unt, apoi coaceți timp de 15-18 minute până când sunt ușor aurii și crocante.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie
Echipamente pe care le vei folosi
1/2 Cană De Hrean Proaspăt Sau Scurs, Ras Fin1/2 Cană De Hrean Proaspăt Sau Scurs, Ras Fin
DificultateExpert
Gata În1 h, 18 m.
Porții60
Scor De Sănătate0
Revista