Ricotta și ravioli de vanilie cu sos de mentă portocalie

Ricotta și ravioli de vanilie cu sos de mentă portocalie
Ricottan și Ravioli de vanilie cu sos de scufundare cu mentă portocalie ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde cutia principală de rețete. O porție conține 623 calorii, 21g de proteine, și 14g de grăsime. Această rețetă servește 6 și costă 2,32 USD pe porție. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Este o preț rezonabil rețetă pentru fanii mâncării mediteraneene. Un amestec de zahăr, suc de portocale, frunze de mentă și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. Pentru a utiliza până fasole de vanilie ai putea urma acest curs principal cu Mini Scones de vanilie cu glazură de fasole de vanilie ca desert. Este perfect pentru Super Bowl. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 40 minute. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. Cu o lingură scorul de 24%, acest fel de mâncare este destul de rău. Rețete similare sunt Ravioli umplute cu fasole Fava, Ricotta și mentă cu sos de unt brun, Ravioli De Sfeclă Umplute Cu Ricotta, Brânză De Capră Și Mentă, și Ravioli de porc cu sos de var și oțet de malț.

Instrucțiuni

1
Urmăriți cum să faceți această rețetă.
2
Sos De Scufundare;
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sos De ScufundareSos De Scufundare
3
* Pot fi găsite la piețele asiatice de specialitate.
4
Ulei vegetal, pentru prăjit
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 1/2 Linguriță Amestec De Condimente1 1/2 Linguriță Amestec De Condimente
1
Într-un castron mic, combinați brânza ricotta, zahărul, extractul de vanilie, frunzele de mentă și coaja de portocală. Răzuiți semințele din fasolea de vanilie și amestecați bine. Folosind o perie de patiserie, periați marginile ambalajelor de ghiveci cu oul bătut. Lingurați 1 linguriță de amestec de ricotta în centrul ambalajelor de ghiveci. Îndoiți aluatul peste umplutură pentru a crea o formă de jumătate de lună. Strângeți marginile aluatului pentru a sigila.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ambalaje De GălușteAmbalaje De Găluște
(recomandat: Biscuiți Pillsbury Grands!)(recomandat: Biscuiți Pillsbury Grands!)
1-1/2 Cani De Ardei Rosii Dulci Prajiti, Scursi Si Tocati Marunt1-1/2 Cani De Ardei Rosii Dulci Prajiti, Scursi Si Tocati Marunt
Albusuri Pasteurizate (din Cutie), La Temperatura CamereiAlbusuri Pasteurizate (din Cutie), La Temperatura Camerei
2 Catei De Usturoi (1 Tocat, 1 Intreg)2 Catei De Usturoi (1 Tocat, 1 Intreg)
Pâine Albă, Feliată Subțire (aproximativ 18 Felii)Pâine Albă, Feliată Subțire (aproximativ 18 Felii)
Usturoi, 4 Zdrobite, Celelalte 2 Feliate SubțireUsturoi, 4 Zdrobite, Celelalte 2 Feliate Subțire
Dovlecei Fierți La Abur Sau Ușor Sotați, Pentru ServireDovlecei Fierți La Abur Sau Ușor Sotați, Pentru Servire
Suc De Lămâie, OpționalSuc De Lămâie, Opțional
Pachet Mix Natural Pentru PrăjituriPachet Mix Natural Pentru Prăjituri
Echipamente pe care le vei folosi
Perie De PatiseriePerie De Patiserie
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
2
Într-o cratiță mare cu fund greu, turnați suficient ulei pentru a umple tigaia aproximativ o treime din drum.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Frișcă Sau înghețată De Vanilie și Nuci Pecan Prăjite Suplimentare, OpționalFrișcă Sau înghețată De Vanilie și Nuci Pecan Prăjite Suplimentare, Opțional
Echipamente pe care le vei folosi
20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
3
Se încălzește la foc mediu până când un termometru pentru prăjit adânc introdus în ulei atinge 375 grade F. (Dacă nu aveți un termometru, un cub de pâine se va rumeni în aproximativ 3 minute.) În loturi, prăjiți ravioli timp de 30 de secunde pe fiecare parte până când sunt aurii.
Ingrediente de care veți avea nevoie
RavioliRavioli
1-1/2 Căni De Bere1-1/2 Căni De Bere
Frișcă Sau înghețată De Vanilie și Nuci Pecan Prăjite Suplimentare, OpționalFrișcă Sau înghețată De Vanilie și Nuci Pecan Prăjite Suplimentare, Opțional
Echipamente pe care le vei folosi
Sos Iute Cu Ulei De SusanSos Iute Cu Ulei De Susan
4
Scurgeți pe prosoape de hârtie.
Echipamente pe care le vei folosi
Tortilla Din Făină (25 Cm), Tăiate în SferturiTortilla Din Făină (25 Cm), Tăiate în Sferturi
1
Într-o cratiță mică, combinați sucul de portocale și zahărul la foc mediu. Aduceți la fierbere, reduceți căldura și fierbeți timp de 5 minute, amestecând ocazional, până când zahărul s-a dizolvat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Precum Invidia îngerilorPrecum Invidia îngerilor
Suc De Lămâie, OpționalSuc De Lămâie, Opțional
Echipamente pe care le vei folosi
20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă
2
Scoateți tigaia de pe foc și lăsați siropul să se răcească timp de 20 de minute. Se amestecă menta tocată.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Căpșuni Congelate, Neîndulcite3 Căpșuni Congelate, Neîndulcite
2 Catei De Usturoi (1 Tocat, 1 Intreg)2 Catei De Usturoi (1 Tocat, 1 Intreg)
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
3
Aranjați ravioli pe un platou.
Ingrediente de care veți avea nevoie
RavioliRavioli
4
Turnați sosul de scufundare într-un bol mic de scufundare și serviți alături de ravioli.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sos De ScufundareSos De Scufundare
RavioliRavioli
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
DificultateGreu
Gata În40 m.
Porții6
Scor De Sănătate4
Revista