Ricotta și calzone de ciocolată-alune

Ricotta și calzone de ciocolată-alune
Ricottan și ciocolată-alune Calzones necesită aproximativ 1 oră și 20 de minute de la început până la sfârșit. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 11g de proteine, 20g de grăsime, și un total de 471 calorii. Această rețetă servește 6 și costă 1,52 USD pe porție. Mulți oameni au făcut această rețetă, iar 236 ar spune că a lovit locul. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. Un amestec de brânză ricotta cu lapte, aluat de pizza cumpărat, brânză mascarpone și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 39%, care nu este atât de super. Încercați Ricottan și calzone de ciocolată-alune, Rucola Și Ricotta Calzone, și Calzone de cârnați și Ricotta pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Urmăriți cum să faceți această rețetă.
2
Amestecați ricotta, mascarpone, gălbenușul de ou și zahărul pudră într-un robot de bucătărie până când este neted și cremos.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Zahăr PudrăZahăr Pudră
MascarponeMascarpone
Gălbenuș De OuGălbenuș De Ou
Brânză RicottaBrânză Ricotta
Echipamente pe care le vei folosi
Procesor De AlimenteProcesor De Alimente
3
Transferați amestecul de ricotta într-un castron mic, apoi acoperiți și dați-l la frigider timp de 30 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Brânză RicottaBrânză Ricotta
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
4
Între timp, amestecați căpșunile și 1 lingură de zahăr într-un robot de bucătărie curat până se omogenizează.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CăpșuniCăpșuni
ZahărZahăr
Echipamente pe care le vei folosi
Procesor De AlimenteProcesor De Alimente
5
Transferați sosul de căpșuni într-un castron mic și lăsați-l deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sos De CăpșuniSos De Căpșuni
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
6
Bateți untul de ciocolată-alune și smântâna într-un castron mediu pentru a se amesteca.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Răspândirea AlunelorRăspândirea Alunelor
CiocolataCiocolata
CremăCremă
Echipamente pe care le vei folosi
BatetiBateti
BolBol
7
Poziționați suportul cuptorului în centrul cuptorului și preîncălziți la 450 de grade F.
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
8
Tapetați o foaie mare de copt mare cu hârtie pergament.
Echipamente pe care le vei folosi
Hârtie De CoptHârtie De Copt
Foaie De CoptFoaie De Copt
9
Rulați fiecare bucată de aluat de pizza într-o rundă cu diametrul de 7 inci. Puneți amestecul de ricotta deasupra centrului jumătății inferioare a fiecărui aluat de pizza. Puneți amestecul de ciocolată-alune deasupra amestecului de brânză.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Aluat De PizzaAluat De Pizza
CiocolataCiocolata
AluneAlune
Brânză RicottaBrânză Ricotta
BrânzăBrânză
RolaRola
10
Periați marginile inferioare ale aluatului cu spălare de ou. Îndoiți jumătățile de aluat simplu peste umplutură, formând jumătăți de cercuri. Ciupiți ferm marginile aluatului pentru a sigila. Folosind o roată de patiserie, tăiați marginile.
Ingrediente de care veți avea nevoie
AluatAluat
OuăOuă
11
Transferați calzonele pe foaia de copt pregătită, distanțând uniform.
Echipamente pe care le vei folosi
Foaie De CoptFoaie De Copt
12
Periați vârfurile calzonelor cu mai multă spălare de ouă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
OuăOuă
13
Coaceți până când calzonele se umflă și devin maro auriu, aproximativ 10 minute.
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
14
Transferați foaia de copt într-un suport și răciți timp de 15 minute.
Echipamente pe care le vei folosi
Foaie De CoptFoaie De Copt
15
Transferați calzonele în farfurii și praf cu zahărul pudră.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Zahăr PudrăZahăr Pudră
16
Stropiți sosul de căpșuni în jurul calzonelor și serviți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sos De CăpșuniSos De Căpșuni

Vin recomandat: Chianti, Trebbiano, Verdicchio

Italiana funcționează foarte bine cu Chianti, Trebbiano și Verdicchio. Italienii știu mâncare și știu vin. Trebbiano și Verdicchio sunt vinuri albe italiene care se potrivesc bine cu pește și carne albă, în timp ce Chianti este un roșu Italian excelent pentru mâncăruri mai grele și mai îndrăznețe. Castellani Chianti Annata cu un rating de 4,6 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 14 dolari pe sticlă.
Castellani Chianti Annata
Castellani Chianti Annata
Culoare roșie rubinie strălucitoare. Nasul este intens și fructat, cu un parfum violet și o ușoară notă de cireșe și coacăze roșii. Palatul este uscat și echilibrat, ușor tanic, care se transformă în catifelare catifelată.Se asortează bine cu paste delicioase cu mâncăruri picante cu paste. Ideal cu fripturi, fripturi și vițel la grătar.Amestec: 90% Sangiovese, 10% Ciliegiolo
DificultateExpert
Gata În1 h, 20 m.
Porții6
Scor De Sănătate3
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista