Ricottan și ciocolată-alune Calzones necesită aproximativ 1 oră și 20 de minute de la început până la sfârșit. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 11g de proteine, 20g de grăsime, și un total de 471 calorii. Această rețetă servește 6 și costă 1,52 USD pe porție. Mulți oameni au făcut această rețetă, iar 236 ar spune că a lovit locul. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. Un amestec de brânză ricotta cu lapte, aluat de pizza cumpărat, brânză mascarpone și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 39%, care nu este atât de super. Încercați Ricottan și calzone de ciocolată-alune, Rucola Și Ricotta Calzone, și Calzone de cârnați și Ricotta pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Urmăriți cum să faceți această rețetă.
2
Amestecați ricotta, mascarpone, gălbenușul de ou și zahărul pudră într-un robot de bucătărie până când este neted și cremos.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Zahăr Pudră
Mascarpone
Gălbenuș De Ou
Brânză Ricotta
Echipamente pe care le vei folosi
Procesor De Alimente
3
Transferați amestecul de ricotta într-un castron mic, apoi acoperiți și dați-l la frigider timp de 30 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Brânză Ricotta
Echipamente pe care le vei folosi
Bol
4
Între timp, amestecați căpșunile și 1 lingură de zahăr într-un robot de bucătărie curat până se omogenizează.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Căpșuni
Zahăr
Echipamente pe care le vei folosi
Procesor De Alimente
5
Transferați sosul de căpșuni într-un castron mic și lăsați-l deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sos De Căpșuni
Echipamente pe care le vei folosi
Bol
6
Bateți untul de ciocolată-alune și smântâna într-un castron mediu pentru a se amesteca.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Răspândirea Alunelor
Ciocolata
Cremă
Echipamente pe care le vei folosi
Bateti
Bol
7
Poziționați suportul cuptorului în centrul cuptorului și preîncălziți la 450 de grade F.
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor
8
Tapetați o foaie mare de copt mare cu hârtie pergament.
Echipamente pe care le vei folosi
Hârtie De Copt
Foaie De Copt
9
Rulați fiecare bucată de aluat de pizza într-o rundă cu diametrul de 7 inci. Puneți amestecul de ricotta deasupra centrului jumătății inferioare a fiecărui aluat de pizza. Puneți amestecul de ciocolată-alune deasupra amestecului de brânză.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Aluat De Pizza
Ciocolata
Alune
Brânză Ricotta
Brânză
Rola
10
Periați marginile inferioare ale aluatului cu spălare de ou. Îndoiți jumătățile de aluat simplu peste umplutură, formând jumătăți de cercuri. Ciupiți ferm marginile aluatului pentru a sigila. Folosind o roată de patiserie, tăiați marginile.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Aluat
Ouă
11
Transferați calzonele pe foaia de copt pregătită, distanțând uniform.
Echipamente pe care le vei folosi
Foaie De Copt
12
Periați vârfurile calzonelor cu mai multă spălare de ouă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ouă
13
Coaceți până când calzonele se umflă și devin maro auriu, aproximativ 10 minute.
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor
14
Transferați foaia de copt într-un suport și răciți timp de 15 minute.
Echipamente pe care le vei folosi
Foaie De Copt
15
Transferați calzonele în farfurii și praf cu zahărul pudră.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Zahăr Pudră
16
Stropiți sosul de căpșuni în jurul calzonelor și serviți.
Italiana funcționează foarte bine cu Chianti, Trebbiano și Verdicchio. Italienii știu mâncare și știu vin. Trebbiano și Verdicchio sunt vinuri albe italiene care se potrivesc bine cu pește și carne albă, în timp ce Chianti este un roșu Italian excelent pentru mâncăruri mai grele și mai îndrăznețe. Castellani Chianti Annata cu un rating de 4,6 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 14 dolari pe sticlă.