Ricotta Tortellini
Ricotta Tortellini ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 19g de proteine, 70g de grăsime, și un total de 793 calorii. Această rețetă servește 12 și costă 1,76 USD pe porție. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Un amestec de coajă de lămâie, ouă, făină și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. Pentru a consuma untul nesărat, puteți urma acest fel principal cu Budinca De Ciocolata Cu Lapte De Migdale ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 37%. Acest scor este destul de rău. Încercați Tortellini cu ricotta, spanac și slănină, Tortellini cu sos de somon-Ricotta, și Supă Tortellini (Tortellini en Brodo) pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Puneți toate ingredientele într-un castron mediu până când sunt bine amestecateși neted. Acoperiți și răciți în timp ce pregătiți aluatul.
Așezați primele 3 ingrediente în vasul unui mixer cu suport cu un cârlig de aluat.
Se amestecă la viteză mică până când aluatul se îndepărtează de lateralcastron, aproximativ 4 minute.
Așezați pe suprafața de lucru; frământați până se omogenizează,adăugând apă cu lingurițe dacă este uscată, 2-3 minute (aluatul este corectstiff). Împărțiți în 4, aplatizați, înfășurați în plastic și răciți timp de 30 de minute.
Lucrând cu 1 aluat rotund la un moment dat, treceți aluatul prin cea mai largă setare a unei mașini de paste. Ori în jumătate; alerga prin mașină. Repetațide 7 ori.
Rola prin mașină fără pliere, scăderea setării lățimeidupă fiecare rolă, până la 1/16 " grosime.
Transferați pe o suprafață făinoasă.
Folosind un tăietor de prăjituri de 3", Tăiați aluatul în cercuri. Lingura 1 rotunjitălingura de ceai plină de umplutură în centrul fiecărui aluat.
Periați ușor marginile cu albuș de ou; pliați și apăsați pentru a sigila, formând o formă de jumătate de lună.Îndoiți și apăsați vârfurile împreună, umezind cu albus de ou pentru a sigila.
Transferați pe o foaie de copt cu margini ușor făinoase. Faceți înainte: poate fi făcut cu 6 ore înainte. Acoperiți și răciți.
Aduceți o oală mare cu apă la fierbere. Se condimentează cu sare; se adaugă tortelloni.Fierbeti, amestecand usor, pana cand sunt fierte, 2-3 minutedupă ce încep să plutească. Folosind o lingură cu fante, împărțiți tortelloniaprintre boluri.
Stropiți untul topit și serviți cu brânză.