Ricotta, Pecorino și parmezan Ravioli

Ricotta, Pecorino și parmezan Ravioli
Ricotta, Pecorino și parmezan Ravioli ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Pentru $1.43 pe portie, această rețetă acoperă 31% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 4. O porție conține 698 calorii, 25g de proteine, și 24g de grăsime. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 8 minute. Această rețetă este tipică bucătăriei mediteraneene. 2 persoane s-au bucurat că au încercat această rețetă. Dacă aveți la îndemână salvie, sare de mare și piper, făină puternică de paste și alte câteva ingrediente, o puteți face. Pentru a folosi făina, puteți urma acest fel principal cu Tartă de mere cu sos de Caramel ca desert. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 85%, ceea ce este extraordinar. Rețete similare includ Ravioli cu spanac și Ricotta acoperite cu sparanghel și roșii saut cu Crab proaspăt și parmezan, Ravioli cu rucola și Pecorino, și Pecorino Ravioli cu nuci și maghiran.

Instrucțiuni

1
Faceți pastele plonând ouăle și făina într-un robot de bucătărie, aprinzând-o și în 30 de secunde ar trebui să arate ca niște firimituri de pâine cu aspect chewy. Acestea vor începe să se unească în bile mai mari de aluat. Scoateți aluatul și lucrați manual timp de 2 minute sau până când este neted, matasos și elastic. Înfășurați în plastic și lăsați să se odihnească în frigider.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Până La 2 Ardei Iute, Fără Semințe și Tocați1 Până La 2 Ardei Iute, Fără Semințe și Tocați
Usturoi, 4 Zdrobite, Celelalte 2 Feliate SubțireUsturoi, 4 Zdrobite, Celelalte 2 Feliate Subțire
Bomboane De Porumb, Covrigei Suplimentari și Fursecuri Ovale Tip Sandwich Cu Ciocolată, Umplute Cu Cremă (întregi și Zdrobite)Bomboane De Porumb, Covrigei Suplimentari și Fursecuri Ovale Tip Sandwich Cu Ciocolată, Umplute Cu Cremă (întregi și Zdrobite)
Sugestie De Servire: Serviți Peste Paste FierteSugestie De Servire: Serviți Peste Paste Fierte
Pachet Mix Natural Pentru PrăjituriPachet Mix Natural Pentru Prăjituri
Roșii Verzi, Spălate, Fără Coji De HârtieRoșii Verzi, Spălate, Fără Coji De Hârtie
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Heirloom, Tocate, OpționalRoșii Heirloom, Tocate, Opțional
2
Pregătiți umplutura amestecând totul, cu excepția frunzelor întregi de maghiran, verificând condimentul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Dovlecei Mici, Tăiați în Bucăți De 1/4 Inch4 Dovlecei Mici, Tăiați în Bucăți De 1/4 Inch
MaghiranMaghiran
3
Tăiați bucățile de paste și rulați-le pe o suprafață de lucru curată ușor înmuiată până la aproximativ 1 mm grosime, apoi tăiați-le în bucăți de aproximativ 14 x 14cm (6 x 6 inci).
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sugestie De Servire: Serviți Peste Paste FierteSugestie De Servire: Serviți Peste Paste Fierte
Discuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, OpționaleDiscuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, Opționale
4
Așezați o linguriță bună de umplutură pe 1 parte, apoi folosiți o perie de patiserie curată și puțină apă, periați ușor, dar uniform pastele. Prindeți 1 parte a pastelor peste umplutură, astfel încât să formeze o parcelă, apoi cu degetul mare sau baza palmei bateți ușor pastele în jurul umpluturii. (Cel mai important lucru despre ravioli este că trebuie sigilat complet, așa că, dacă există rupturi, aruncați-le.) Tăiați și tăiați ravioli în formă cu un cuțit sau un tăietor încrețit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
RavioliRavioli
Sugestie De Servire: Serviți Peste Paste FierteSugestie De Servire: Serviți Peste Paste Fierte
Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)
12 Biscuiți Graham De Ciocolată întregi12 Biscuiți Graham De Ciocolată întregi
Echipamente pe care le vei folosi
Perie De PatiseriePerie De Patiserie
1 Rulou Galben Cu Fructe1 Rulou Galben Cu Fructe
5
Gatiti ravioli in apa sarata, fierband usor timp de 3 pana la 4 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
RavioliRavioli
Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)
6
Între timp, prăjiți frunzele de maghiran și frunzele de salvie în uleiul de măsline până când sunt crocante, apoi scurgeți pe hârtie de bucătărie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Crenguță Rozmarin1/2 Crenguță Rozmarin
3 Linguri De Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coaja (opțional)3 Linguri De Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coaja (opțional)
MaghiranMaghiran
7
Puneți ravioli gătite într-o tigaie mică încălzită, adăugați puțină apă de gătit și o altă lingură de pecorino rasă și aruncați. Pentru a servi, lingurați ravioli într-un vas, presărați câteva dintre ierburile crocante deasupra și adăugați o altă grătar de parmezan și niște piper negru proaspăt măcinat pentru a termina.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Până La 3 Linguri Inele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocați De Orice Fel2 Până La 3 Linguri Inele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocați De Orice Fel
PecorinoPecorino
RavioliRavioli
Așchii De Lemn înmuiate (mequite, Hickory Sau Arin), OpționalAșchii De Lemn înmuiate (mequite, Hickory Sau Arin), Opțional
Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
DificultateExpert
Gata În1 h, 8 m.
Porții4
Scor De Sănătate33
Revista