Ricotta-Napoleoni De Căpșuni
Napoleonii Ricotta-căpșuni ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. O porție conține 708 calorii, 18g de proteine, și 21g de grăsime. Această rețetă servește 5. Pentru $2.79 pe portie, această rețetă acoperă 22% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Mergeți la magazin și ridicați unt, ulei de canolan, aluat phyllo și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a consuma mierea, puteți urma acest fel principal cu Turtă Dulce Cu Miere ca desert. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Este o opțiune bună dacă urmați un vegetarian dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 52%. Acest scor este bun. Rețete similare includ Napoleoni de afine și Ricotta, Napoleoni De Căpșuni, și Napoleoni Cu Cheesecake Cu Căpșuni.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 35
Așezați migdalele într-un mini tocător; procesați până la măcinat fin.
Adăugați zahăr granulat; puls pentru a combina.
Tapetați o foaie de copt cu hârtie pergament.
Așezați 1 foaie de filo pe tigaie (acoperiți restul de filo pentru a preveni uscarea).
Combinați untul și uleiul; periați ușor peste phyllo.
Se presara foaie phyllo cu aproximativ 1 1/2 linguri amestec de migdale. Se acoperă cu o altă foaie phyllo; periați ușor cu amestec de unt și presărați cu amestecul de migdale rămas. Se acoperă cu 1 foaie phyllo; periați ușor cu amestec de unt și presărați cu zahăr turbinado. Folosind un cuțit ascuțit sau un tăietor de pizza, tăiați phyllo în bucăți de 15 (3 x 2 3/4 inci). Separați bucățile de filo pe foaia de copt. Acoperiți filoul cu o altă foaie de hârtie pergament. Se acoperă cu o altă foaie de copt.
Coaceți la 350 timp de 10 minute sau până se rumenesc. Îndepărtați cu grijă foaia de copt superioară și hârtia pergament. Se răcește phyllo pe un suport de sârmă.
Combinați ricotta și mierea.
Combinați fructele de pădure, 1 lingură de zahăr granulat și lichiorul; se lasa sa stea 10 minute.
Așezați 1 bucată de filo pe fiecare dintre cele 5 farfurii de desert; acoperiți fiecare cu 1 1/2 linguri amestec de ricotta și aproximativ 2 linguri amestec de căpșuni. Repetați straturile o dată; acoperiți fiecare cu 1 bucată de phyllo.