Ricotta la cuptor cu usturoi prăjit și roșii
Ricotta la cuptor cu usturoi prăjit și roșii este o vegetarian garnitură. Această rețetă servește 4. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 9g de proteine, 13g de grăsime, și un total de 234 calorii. Pentru 82 cenți pe porție, această rețetă acoperă 9% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Dacă aveți la îndemână ricotta parțial degresată, roșii, căței de usturoi și alte câteva ingrediente, o puteți face. Nu mulți oameni au făcut această rețetă și 1 ar spune că a ajuns la fața locului. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 49%. Acest scor este solid. Încercați Ricotta la cuptor cu roșii prăjite cu arțar, Cartof Copt Cu Ricottan Și Roșii, și Penne cu roșii prăjite și Ricotta proaspătă pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 35
Feliați pâinea de aluat în bastoane, periați cu 2 lingurițe de ulei de măsline și presărați sare și piper.
Încălziți 2 linguri de ulei de măsline într-o tigaie mică din fontă la foc mediu timp de 2-3 minute.
Adăugați usturoiul în tigaie și gătiți până la barbotare și parfumat, încă aproximativ un minut.
Așezați ricotta în tigaie, transferați-o la cuptor și coaceți până la bule (9-10 minute).
Scoate. Aruncați roșiile cubulețe cu ardei roșu zdrobit; lingura peste ricotta.
Se presară frunze de busuioc și se servește cu pâine prăjită.