Ricotta Kuchen cu Topping Streusel
Ricotta Kuchen cu Topping Streusel necesită aproximativ 1 oră și 40 de minute de la început până la sfârșit. Această rețetă face 1 porții cu 4595 calorii, 159g de proteine, și 154g de grăsime fiecare. Pentru $ 6.82 pe portie, această rețetă acoperă 65% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Dacă aveți la îndemână zahăr, lapte, ouă și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Pentru a consuma făina de pâine, puteți urma acest fel principal cu Pâine Cu Banane De Nucă De Cocos ca desert. Acesta funcționează bine ca un curs principal scumpe. Este adus la tine de Toțiretete. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Cu o lingură scor de 77%, acest fel de mâncare este destul de bun. Încercați Streusel K, Peach-Streusel Kuchen, și Plum Streusel Kuchen pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Așezați laptele, 1 ou, 2 linguri de unt, făină, 1/4 cană zahăr alb, sare și drojdie în tigaia mașinii dvs. de pâine în ordinea recomandată de producător. Selectați ciclul de aluat și apăsați Start.
Lăsați aluatul să crească 25 de minute.
În timp ce aluatul se pregătește, într-un castron mediu, combinați brânza ricotta, 3/4 cană de zahăr alb, 3 ouă și extract de vanilie. Bateți la viteză mare de 3 până la 4 minute.
Ungeți o foaie de copt de 15x10 inci și dați deoparte.
Scoateți aluatul din mașina de pâine și așezați-l pe o suprafață ușor făinată.
Intindeti aluatul în formă dreptunghiulară pentru a se potrivi foaie de copt. Glisați cu grijă aluatul pe foaia de copt. Folosind un cuțit sau foarfece, începeți pe laturile lungi și tăiați benzi late de 1 inch spre centru pentru a face aproximativ 14 benzi pe fiecare parte.
Tăiați doar suficient de departe pentru a lăsa o bandă solidă de aproximativ 3 centimetri lățime în centru; cu benzile tăiate formând o "franjură" pe fiecare parte.
Întindeți amestecul de ricotta de-a lungul benzii centrale. Îndoiți benzile laterale peste amestecul de ricotta, alternând benzi din fiecare parte. Prindeți sau răsuciți benzile în noduri pentru a sigila.
Lasă kuchenul să se odihnească.
Preîncălziți cuptorul la 350 grade F (175 grade C). Într-un castron mediu, pregătiți toppingul streusel amestecând împreună zahărul brun, 3 linguri de unt și crema amaretto. Zdrobiți toppingul peste vârful kuchenului.
Coaceți 25 până la 35 de minute sau până când blatul este maro auriu. Se răcește cu 20 de minute înainte de servire.