Ricotta Fritters
Ricotta Fritters ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Această rețetă servește 6 și costă 46 de cenți pe porție. O porție conține 112 calorii, 6g de proteine, și 5g de grăsime. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați ulei de măsline de calitate fină, acompaniament: ceapă coaptă, ricotta cu lapte integral și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, primar și vegetarian dieta. Este adus la tine de Epicurious. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 20 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 29%. Acest scor nu este atât de minunat. Încercați Biscuiți Tunan și Ricotta (Polpette di Tonno e Ricotta), Fritters de rom și Ricotta: Fritelle di Ricottan e Rhum, și Ricotta Fritters pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Dacă folosiți ricotta de supermarket, scurgeți-o într-o sită căptușită cu pânză de brânză așezată peste un castron, acoperită și răcită, 24 de ore.
Formați 1 lingură de ricotta într-o bilă și aplatizați într-un disc de 2 inci.
Transferați pe o foaie de hârtie de ceară. Faceți mai multe discuri cu ricotta rămasă în același mod.
Încălziți o tigaie antiaderentă mare și uscată, la foc moderat, până când este fierbinte. Gatiti discurile de ricotta pana cand sunt suficient de ferme pentru a se intoarce si partea inferioara se rumeneste in pete, 2 pana la 4 minute, apoi intoarceti cu grija si rumeniti alte parti, aproximativ 2 minute.
Transferați prăjiturile într-un platou, apoi stropiți cu ulei și condimentați cu piper.