Ricotta cu lapte de oaie biciuit de Andrew Carmellini
Ricottanul cu lapte de oaie biciuit al lui Andrew Carmellini este un vegetarian băutură. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 13g de proteine, 17g de grăsime, și un total de 311 calorii. Această rețetă servește 6. Pentru $1.28 pe portie, această rețetă acoperă 11% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 91 de persoane au fost impresionate de această rețetă. Dacă aveți frunze de cimbru, opțional: smochine, ulei de măsline extravirgin și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 49%. Acest scor este solid. Încercați Plăcintă cu oală de pui a lui Andrew Carmellini, Puiul prăjit al lui Andrew Carmellini, și Crupe verzi ale lui Andrew Carmellini pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Bateți ricotta și laptele împreună până când amestecul este ușor și pufos într-un mixer cu viteză medie sau într-un castron cu un tel.
Adăugați sarea de masă și amestecați bine.
Puneți amestecul în vasul de servire.
Se presară cu fleur de sel, piper, cimbru și oregano. Se acoperă cu uleiul de măsline, care se va așeza pe și în jurul brânzei.
Se servește cu pâine prăjită și se acoperă cu smochine sau măsline feliate (sau trufe ras.)