Ricotta Cheesecake cu zmeură proaspătă

Ricotta Cheesecake cu zmeură proaspătă
Această rețetă vegetariană servește 8 și costă $1.47 pe portie. O porție conține 288 calorii, 11g de proteine, și 9g de grăsime. Această rețetă de la Foodnetwork are 1 fani. Dacă aveți ouă, sare, cremă redusă de grăsime și alte câteva ingrediente la îndemână, o puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 4 ore și 15 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 28%. Acest scor este destul de rău. Încercați Tort de brânză cu zmeură proaspătă, Clătite cu Ricotta de lămâie cu caș de lămâie și zmeură proaspătă, și Ellie Krieger ' s easy light Ricotta Cheesecake cu fructe de pădure proaspete pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 325 grade F.
Echipamente pe care le vei folosi
6 Linguri De Tapenadă De Măsline Preparată6 Linguri De Tapenadă De Măsline Preparată
2
Înveliți o tigaie cu formă de arc de 9 inci cu spray de gătit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tarhon OpționalTarhon Opțional
Echipamente pe care le vei folosi
Frișcă și Migdale Feliate PrăjiteFrișcă și Migdale Feliate Prăjite
3
Așezați ricotta într-un robot de bucătărie și procesați până când este netedă și cremoasă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1-1/2 Cani De Ardei Rosii Dulci Prajiti, Scursi Si Tocati Marunt1-1/2 Cani De Ardei Rosii Dulci Prajiti, Scursi Si Tocati Marunt
Echipamente pe care le vei folosi
Plus 2 Linguri De Apă Cu GheațăPlus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
4
Adăugați smântână, Neufchatel, ouă, zahăr, făină, vanilie, coajă de portocală și sare. Procesați până se amestecă bine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pâine Albă, Feliată Subțire (aproximativ 18 Felii)Pâine Albă, Feliată Subțire (aproximativ 18 Felii)
1 Cutie (225 G) De Topping Bătut COOL WHIP Lite®, Decongelat1 Cutie (225 G) De Topping Bătut COOL WHIP Lite®, Decongelat
3 Pachete (8 Uncii Fiecare) Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi, Tăiată Cubulețe3 Pachete (8 Uncii Fiecare) Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi, Tăiată Cubulețe
Căpșuni La PiciorCăpșuni La Picior
Bomboane SalvatoareBomboane Salvatoare
Cu Migdale (40 G Fiecare), TocateCu Migdale (40 G Fiecare), Tocate
(25-30 Cm) Căpșuni Fructe La Metru(25-30 Cm) Căpșuni Fructe La Metru
Plus 2 Linguri De Apă Cu GheațăPlus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
5
Se toarnă în tigaia pregătită și se coace până când centrul este doar setat, 50 până la 55 de minute.
Echipamente pe care le vei folosi
6 Linguri De Tapenadă De Măsline Preparată6 Linguri De Tapenadă De Măsline Preparată
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
6
Se transferă într-un suport de sârmă pentru a se răci și apoi se acoperă și se răcește la frigider cel puțin 3 ore.
Echipamente pe care le vei folosi
Bitul De Copt Portocaliu M&mBitul De Copt Portocaliu M&m
7
Într-o cratiță mică, aduceți gemul și lichiorul sau apa la fiert, amestecând constant până se omogenizează.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(din Cutie)(din Cutie)
Păstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 CmPăstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 Cm
GemGem
Echipamente pe care le vei folosi
450 G Cartofi Roșii Mici, Tăiați în Bucăți De 2,5 Cm450 G Cartofi Roșii Mici, Tăiați în Bucăți De 2,5 Cm
8
Scoateți părțile laterale ale tăvii.
Echipamente pe care le vei folosi
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
9
Ungeți Tarta cu amestecul de gem și acoperiți cu zmeură, cu fața în jos.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cu 50 De CaloriiCu 50 De Calorii
GemGem
DificultateExpert
Gata În4 hrs, 15 m.
Porții8
Scor De Sănătate4
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista