Ricotta Cheesecake cu zmeură proaspătă
Această rețetă vegetariană servește 8 și costă $1.47 pe portie. O porție conține 288 calorii, 11g de proteine, și 9g de grăsime. Această rețetă de la Foodnetwork are 1 fani. Dacă aveți ouă, sare, cremă redusă de grăsime și alte câteva ingrediente la îndemână, o puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 4 ore și 15 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 28%. Acest scor este destul de rău. Încercați Tort de brânză cu zmeură proaspătă, Clătite cu Ricotta de lămâie cu caș de lămâie și zmeură proaspătă, și Ellie Krieger ' s easy light Ricotta Cheesecake cu fructe de pădure proaspete pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 325 grade F.
Înveliți o tigaie cu formă de arc de 9 inci cu spray de gătit.
Așezați ricotta într-un robot de bucătărie și procesați până când este netedă și cremoasă.
Adăugați smântână, Neufchatel, ouă, zahăr, făină, vanilie, coajă de portocală și sare. Procesați până se amestecă bine.
Se toarnă în tigaia pregătită și se coace până când centrul este doar setat, 50 până la 55 de minute.
Se transferă într-un suport de sârmă pentru a se răci și apoi se acoperă și se răcește la frigider cel puțin 3 ore.
Într-o cratiță mică, aduceți gemul și lichiorul sau apa la fiert, amestecând constant până se omogenizează.
Scoateți părțile laterale ale tăvii.
Ungeți Tarta cu amestecul de gem și acoperiți cu zmeură, cu fața în jos.