Ricotta Cheesecake cu zmeură proaspătă

Ricotta Cheesecake cu zmeură proaspătă
Această rețetă vegetariană servește 8 și costă $1.47 pe portie. O porție conține 288 calorii, 11g de proteine, și 9g de grăsime. Această rețetă de la Foodnetwork are 1 fani. Dacă aveți ouă, sare, cremă redusă de grăsime și alte câteva ingrediente la îndemână, o puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 4 ore și 15 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 28%. Acest scor este destul de rău. Încercați Tort de brânză cu zmeură proaspătă, Clătite cu Ricotta de lămâie cu caș de lămâie și zmeură proaspătă, și Ellie Krieger ' s easy light Ricotta Cheesecake cu fructe de pădure proaspete pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 325 grade F.
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Tocată (2 Cepe)Ceapă Tocată (2 Cepe)
2
Înveliți o tigaie cu formă de arc de 9 inci cu spray de gătit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/3 Cană Sos De Curcan, încălzit1/3 Cană Sos De Curcan, încălzit
Echipamente pe care le vei folosi
Ardei Copt și Arpagic SuplimentarArdei Copt și Arpagic Suplimentar
3
Așezați ricotta într-un robot de bucătărie și procesați până când este netedă și cremoasă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1-1/2 Cani De Ardei Rosii Dulci Prajiti, Scursi Si Tocati Marunt1-1/2 Cani De Ardei Rosii Dulci Prajiti, Scursi Si Tocati Marunt
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Heirloom, Tocate, OpționalRoșii Heirloom, Tocate, Opțional
4
Adăugați smântână, Neufchatel, ouă, zahăr, făină, vanilie, coajă de portocală și sare. Procesați până se amestecă bine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Coaja De PortocalaCoaja De Portocala
NeufchatelNeufchatel
3 Pachete (8 Uncii Fiecare) Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi, Tăiată Cubulețe3 Pachete (8 Uncii Fiecare) Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi, Tăiată Cubulețe
Bomboane De Napolitană NeccoBomboane De Napolitană Necco
Prune Sau Alte Fructe FiertePrune Sau Alte Fructe Fierte
Fâșie De Coajă De LămâieFâșie De Coajă De Lămâie
Ulei De Prajit, De Preferat CanolaUlei De Prajit, De Preferat Canola
5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite
5
Se toarnă în tigaia pregătită și se coace până când centrul este doar setat, 50 până la 55 de minute.
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Tocată (2 Cepe)Ceapă Tocată (2 Cepe)
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
6
Se transferă într-un suport de sârmă pentru a se răci și apoi se acoperă și se răcește la frigider cel puțin 3 ore.
Echipamente pe care le vei folosi
Bitul De Copt Portocaliu M&mBitul De Copt Portocaliu M&m
7
Într-o cratiță mică, aduceți gemul și lichiorul sau apa la fiert, amestecând constant până se omogenizează.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(din Cutie)(din Cutie)
1 Fâșie De Coajă De Lămâie1 Fâșie De Coajă De Lămâie
GemGem
Echipamente pe care le vei folosi
Nuci Pecan Tocate, OptionalNuci Pecan Tocate, Optional
8
Scoateți părțile laterale ale tăvii.
Echipamente pe care le vei folosi
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
9
Ungeți Tarta cu amestecul de gem și acoperiți cu zmeură, cu fața în jos.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pachet (19,6 Uncii) Tort Congelat Strat De Vanilie1 Pachet (19,6 Uncii) Tort Congelat Strat De Vanilie
GemGem
DificultateExpert
Gata În4 hrs, 15 m.
Porții8
Scor De Sănătate4
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista