Ricotta Cheesecake
Dacă 81 cenți pe porție se încadrează în bugetul dvs., ricotta Cheesecake ar putea fi un super vegetarian rețetă pentru a încerca. O porție conține 235 calorii, 11g de proteine, și 9g de grăsime. Această rețetă servește 10. Dacă aveți la îndemână gălbenuș de ou, coajă de lămâie, făină și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 15 ore. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 14%. Acest scor nu este atât de remarcabil. Încercați Ricotta Cheesecake, Ricotta Cheesecake, și Ricotta Cheesecake pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 350 F.
Pulsați făina, zahărul, sarea și untul într-un robot de bucătărie până când amestecul seamănă cu făina grosieră.
Adăugați gălbenuș, vanilie și suc de lămâie și pulsați până când amestecul începe să formeze un aluat.
Întindeți aluatul cu o mică spatulă offset sau spatele unei linguri peste fundul cu unt al unei tigaie cu formă de arc de 24 de centimetri și înțepați peste tot cu o furculiță. Se răcește 30 de minute.
Coaceți crusta într-o tigaie superficială (pentru a prinde picături) în mijlocul cuptorului până se rumenesc, aproximativ 25 de minute și se răcește pe un suport.
Creșteți temperatura la 375 de grade F.
Aruncați lichidul și pânza de brânză și forțați ricotta scursă prin sită în castron. Bateți gălbenușurile și zahărul cu un mixer electric până când sunt groase și palide, apoi bateți în ricotta, făină și zesturi. Bateți albușurile cu sare într-un alt bol până când țin vârfuri moi și pliați în amestec de ricotta.
Partea unt de tigaie springform și se toarnă umplutura peste crusta (pan va fi complet plin).
Coaceți în tava de copt în mijlocul cuptorului până când tortul este umflat și auriu și un tester introdus la 1 inch de centru iese curat, aproximativ 1 oră.
Rulați un cuțit în jurul marginii superioare a tortului pentru a slăbi și a se răci complet în tigaia springform de pe raft. Rece, acoperit slab, cel puțin 4 ore.
Scoateți partea tigaiei și transferați tortul pe o farfurie. Aduceți la temperatura camerei înainte de servire.
Cheesecake păstrează, acoperit și răcit, 3 zile.