Ricotta Cavatelli cu slănină și dovlecei

Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați Ricotta Cavatelli cu slănină și dovlecei. Această rețetă face 8 porții cu 359 calorii, 19g de proteine, și 29G de grăsime fiecare. Pentru $1.16 pe portie, această rețetă acoperă 12% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Un amestec de dovlecei, sare și piper, parmezan și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. Pentru a consuma dovleceii, puteți urma acest fel principal cu Zucchini Desert Squares ca desert. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, primar și דל פחמימות, dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 33%. Acest scor nu este atât de excelent. Rețete similare sunt Cavatelli Cu Rucola & Ricotta Salata, Cavatelli de vară cu porumb, roșii și dovlecei, și Flori de dovlecei prăjiți cu Ricotta de bivoliță: Fiori di Zucca Fritte con Ricotta di Bufalan e Pomodori.
Instrucțiuni
Încălziți uleiul de măsline într-o tigaie mare și adâncă.
Adăugați pata și gătiți la foc moderat până când sunt crocante, aproximativ 8 minute.
Transferați pe prosoape de hârtie pentru a se scurge.
Se toarnă toate, cu excepția a 1 lingură de grăsime.
Adăugați dovleceii; condimentează cu sare și piper. Gatiti la foc moderat, amestecand, pana abia se inmoaie, aproximativ 2 minute. Întoarceți pata în tigaie și scoateți-o de pe foc.
Într-o oală mare cu apă sărată clocotită, gătiți cavatelli până la al dente.
Scurgeți, rezervând 1/4 cană din apa de gătit pentru paste.
Adăugați cavatelli, apă de gătit rezervată și roșii în tigaie. Se condimentează cu sare și piper. Aruncați ușor la foc moderat până când se încălzește.
Transferați pastele într-un castron mare de mică adâncime și aruncați cu busuiocul și 1/3 cană de parmezan.
Serviți imediat, trecând parmezan suplimentar la masă.