Rick Bayless ' somon la grătar Vera Cruz cu Salsa parfumată cu lămâie și cimbru

Rick Bayless ' somon la grătar Vera Cruz cu Salsa parfumată cu lămâie și cimbru
Pregătiți sosul

Instrucțiuni

1
Adăugați ceapa și gătiți, amestecând, până abia începe să se rumenească, aproximativ 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru ServireTortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Echipamente pe care le vei folosi
20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă
2
Adăugați usturoiul și gătiți încă 1 minut. Ridicați focul la mediu-mare și adăugați roșiile, cimbru tocat, coaja de lămâie și jumătate din măsline, capere și ardei. Se fierbe rapid, amestecând, timp de aproximativ 5 minute pentru a evapora o parte din lichid. Reduceți focul la mediu-mic, amestecați 1 cană de apă și fierbeți timp de 15 minute. Gustați și condimentați cu sare. Mișto.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru ServireTortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
3
Preîncălziți un grătar cu gaz la mediu-înalt sau aprindeți un foc de cărbune și lăsați-l să ardă doar până când cărbunii sunt acoperiți cu cenușă cenușie și foarte fierbinți. Reduceți căldura pe o parte a grătarului cu gaz la mediu-scăzut sau configurați grătarul cu cărbune pentru gătit indirect, punând toți cărbunii într-o parte, lăsând cealaltă jumătate a grătarului goală. Puneți grătarul de gătit la loc, acoperiți grătarul și lăsați grătarul să se încălzească timp de 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Nonpareils ArgintiiNonpareils Argintii
2 Cepe Galbene, Curățate și Tocate2 Cepe Galbene, Curățate și Tocate
O Măsline Verzi Sau Negre Fără Sâmburi De Bună Calitate, Tocate GrosierO Măsline Verzi Sau Negre Fără Sâmburi De Bună Calitate, Tocate Grosier
3 Linguri Muștar, De Preferat Dijon3 Linguri Muștar, De Preferat Dijon
1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil
Aluat De Pâine De PorumbAluat De Pâine De Porumb
1/2 Varză Creață Feliată Mărunt1/2 Varză Creață Feliată Mărunt
Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)
Sare, Pentru Marginile PaharuluiSare, Pentru Marginile Paharului
4
Ungeți grătarul și ambele părți ale fiecărei fripturi de somon; presărați pește cu sare. Gatiti somonul peste cea mai fierbinte parte a gratarului timp de aproximativ 4 minute, pana se rumeneste frumos dedesubt. Întoarceți cu grijă peștele pe partea mai rece a grătarului; gătiți încă 2 până la 4 minute pentru mediu-rar.
Echipamente pe care le vei folosi
Fulgi De LegumeFulgi De Legume
5
Puneți sosul într-un platou adânc și cuibăriți peștele în el.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Maioneza, Plus Mai Mult, La NevoieMaioneza, Plus Mai Mult, La Nevoie
18 Creveți Colosali, Cu Coadă, Curățați și Devenați18 Creveți Colosali, Cu Coadă, Curățați și Devenați
Bomboane De Caracatiță BriteBomboane De Caracatiță Brite
Sare, Pentru Marginile PaharuluiSare, Pentru Marginile Paharului
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru ServireTortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Echipamente pe care le vei folosi
Fulgi De LegumeFulgi De Legume
6
Lăsați să stea la temperatura camerei aproximativ o oră pentru a reuni aromele peștelui și sosului.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Măruntaie și Os De Gât De CurcanMăruntaie și Os De Gât De Curcan
Bomboane De Caracatiță BriteBomboane De Caracatiță Brite
7
Pentru a servi, presărați peștele cu măsline rămase, capere și ardei; garnisiți cu crenguțele de cimbru.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Măruntaie și Os De Gât De CurcanMăruntaie și Os De Gât De Curcan
Bomboane De Caracatiță BriteBomboane De Caracatiță Brite
8
Serviți imediat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cimbru Proaspăt Tocat Sau 1-1/2 Lingurițe De Cimbru Uscat, împărțitCimbru Proaspăt Tocat Sau 1-1/2 Lingurițe De Cimbru Uscat, împărțit
O Măsline Verzi Sau Negre Fără Sâmburi De Bună Calitate, Tocate GrosierO Măsline Verzi Sau Negre Fără Sâmburi De Bună Calitate, Tocate Grosier
3 Linguri Muștar, De Preferat Dijon3 Linguri Muștar, De Preferat Dijon
Aluat De Pâine De PorumbAluat De Pâine De Porumb
Bomboane De Caracatiță BriteBomboane De Caracatiță Brite
9
Per porție: 460 calorii, 15g carbohidrați, 42G proteine, 25g grăsimi, 110 mg colesterol.
10
New Wellness, Richmond, Va.
11
New Wellness, Richmond, Va.
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții6
Scor De Sănătate61
Revista