Rice blinele: Crespelle di Riso
Rice blinele: Crespelle di Riso este un vegetarian rețetă cu 48 de porții. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 1g de proteine, 2G de grăsime, și un total de 65 calorii. Pentru 27 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 1% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face din nou. Dacă aveți scorțișoară, făină, coajă de 1 portocală și alte câteva ingrediente la îndemână, o puteți face. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 13 ore și 30 de minute. Cu o lingură scor de 17%, acest fel de mâncare este destul de rău. Încercați Riso e lenticchie (orez și linte), Insalata di riso con w untracrstel (salată de orez cu cârnăciori), și Torta di Riso e Zucchine (orez și dovlecei Crostata pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Așezați orezul, laptele, 2-1/2 căni de apă, un vârf de sare și coaja de portocală într - o cratiță de 10 până la 12 inci. Aduceți la fierbere la foc mare, apoi întoarceți focul la minim, amestecând constant. Gatiti pana cand orezul este moale si a absorbit tot lichidul, aproximativ 20 de minute.
Așezați orezul fiert pe un platou de servire și lăsați-l să stea peste noapte sau cel puțin 8 ore.
A doua zi, scoateți bucățile de coajă de portocală din orez.
Așezați orezul, ricotta și făina într-un castron mare și amestecați pentru a combina bine. Continuați să amestecați până când ați format o pastă bine amestecată și fermă.
Folosind o lingură sau o spatulă de lemn, întindeți orezul pe o farfurie plată sau pe o tăietură de lemn pe care o puteți păstra la îndemână în timp ce prăjiți. Orezul trebuie întins într-un strat gros de aproximativ 1/4 inci.
Tăiați orezul în fâșii de aproximativ 2 inci lungime și 1/2 inci lățime.
Umpleți o oală adâncă nu mai mult de jumătate cu ulei de măsline extravirgin.
Încălziți uleiul la foc mediu-mare până când atinge o temperatură de 350 de grade. Uleiul trebuie să rămână la sau în jurul acestei temperaturi pe tot parcursul procesului de gătit. Lucrând în loturi mici de 6, ridicați cu grijă feliile de pastă de orez și puneți-le în uleiul fierbinte. Pentru ca feliile să rămână intacte, utilizați o spatulă plată, cu fante, pentru a ridica și transfera feliile. Prăjiți crespelle până se rumenesc. Folosiți aceeași spatulă cu fante pentru a îndepărta clătitele finite pe o farfurie căptușită cu prosoape de hârtie.
Scurgeți pe prosoape de hârtie în timp ce gătesc. Continuați acest proces până când toate prăjiturile sunt gătite. Lăsați blinele să se răcească ușor.
Între timp, încălziți mierea și apa rămasă într-o cratiță mică la foc mediu. Înmuiați fiecare fritter în mierea caldă, îndepărtați-o și așezați-o pe un platou de servire.
Presărați prăjiturile înmuiate cu zahăr și scorțișoară și serviți cald.