Rice blinele: Crespelle di Riso este un vegetarian rețetă cu 48 de porții. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 1g de proteine, 2G de grăsime, și un total de 65 calorii. Pentru 27 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 1% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face din nou. Dacă aveți scorțișoară, făină, coajă de 1 portocală și alte câteva ingrediente la îndemână, o puteți face. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 13 ore și 30 de minute. Cu o lingură scor de 17%, acest fel de mâncare este destul de rău. Încercați Riso e lenticchie (orez și linte), Insalata di riso con w untracrstel (salată de orez cu cârnăciori), și Torta di Riso e Zucchine (orez și dovlecei Crostata pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Așezați orezul, laptele, 2-1/2 căni de apă, un vârf de sare și coaja de portocală într - o cratiță de 10 până la 12 inci. Aduceți la fierbere la foc mare, apoi întoarceți focul la minim, amestecând constant. Gatiti pana cand orezul este moale si a absorbit tot lichidul, aproximativ 20 de minute.
Fiecare Sare De Telina, Sare De Ceapa, Condimente De Pasare, Praf De Usturoi, Boia De Ardei Si Piper
4
Așezați orezul, ricotta și făina într-un castron mare și amestecați pentru a combina bine. Continuați să amestecați până când ați format o pastă bine amestecată și fermă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1-1/2 Cani De Ardei Rosii Dulci Prajiti, Scursi Si Tocati Marunt
Bomboane Salvatoare
Fiecare Sare De Telina, Sare De Ceapa, Condimente De Pasare, Praf De Usturoi, Boia De Ardei Si Piper
Echipamente pe care le vei folosi
Cireșe Confiate Suplimentare
5
Folosind o lingură sau o spatulă de lemn, întindeți orezul pe o farfurie plată sau pe o tăietură de lemn pe care o puteți păstra la îndemână în timp ce prăjiți. Orezul trebuie întins într-un strat gros de aproximativ 1/4 inci.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ardei Arbol
Fiecare Sare De Telina, Sare De Ceapa, Condimente De Pasare, Praf De Usturoi, Boia De Ardei Si Piper
Echipamente pe care le vei folosi
Placă De Tăiere
1 Cană De Nuci, Măcinate Grosier
4 Covrigei Mari Acoperiți Cu Iaurt
6
Tăiați orezul în fâșii de aproximativ 2 inci lungime și 1/2 inci lățime.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fiecare Sare De Telina, Sare De Ceapa, Condimente De Pasare, Praf De Usturoi, Boia De Ardei Si Piper
7
Umpleți o oală adâncă nu mai mult de jumătate cu ulei de măsline extravirgin.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Yukon
Echipamente pe care le vei folosi
1 șalotă Mică, Tăiată Subțire în Semiluni
8
Încălziți uleiul la foc mediu-mare până când atinge o temperatură de 350 de grade. Uleiul trebuie să rămână la sau în jurul acestei temperaturi pe tot parcursul procesului de gătit. Lucrând în loturi mici de 6, ridicați cu grijă feliile de pastă de orez și puneți-le în uleiul fierbinte. Pentru ca feliile să rămână intacte, utilizați o spatulă plată, cu fante, pentru a ridica și transfera feliile. Prăjiți crespelle până se rumenesc. Folosiți aceeași spatulă cu fante pentru a îndepărta clătitele finite pe o farfurie căptușită cu prosoape de hârtie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fiecare Sare De Telina, Sare De Ceapa, Condimente De Pasare, Praf De Usturoi, Boia De Ardei Si Piper
1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată
Echipamente pe care le vei folosi
Tortilla Din Făină (25 Cm), Tăiate în Sferturi
4 Covrigei Mari Acoperiți Cu Iaurt
9
Scurgeți pe prosoape de hârtie în timp ce gătesc. Continuați acest proces până când toate prăjiturile sunt gătite. Lăsați blinele să se răcească ușor.
Echipamente pe care le vei folosi
Tortilla Din Făină (25 Cm), Tăiate în Sferturi
10
Între timp, încălziți mierea și apa rămasă într-o cratiță mică la foc mediu. Înmuiați fiecare fritter în mierea caldă, îndepărtați-o și așezați-o pe un platou de servire.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1-1/4 Cani De Cereale Mueslix Cu Stafide, Curmale Si Migdale
Păstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 Cm
1 Ardei Morita Uscat
Echipamente pe care le vei folosi
450 G Cartofi Roșii Mici, Tăiați în Bucăți De 2,5 Cm
11
Presărați prăjiturile înmuiate cu zahăr și scorțișoară și serviți cald.