Ribollita (supa de legume, fasole și pâine veche) ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă servește 6 și costă 3,56 USD pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 34G de proteine, 23g de grăsime, și un total de 616 calorii. Mergeți la magazin și ridicați pâine, piure de roșii, usturoi și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. Pentru a utiliza până nucsoara ai putea urma acest curs principal cu Tort De Nucșoară ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 5 ore și 35 de minute. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Toamna. Această rețetă de la Foodnetwork are 1 fani. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 83%. Acest scor este excelent. Încercați Ribollita (supă de pâine și legume învechite), Ribollita (Supă De Pâine Italiană), și Pâine toscană și supă de roșii (ribollita) pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Urmăriți cum să faceți această rețetă.
2
Variații: pentru o supă mai dulce, adăugați fenicul tocat în amestecul dvs. Pentru toamnă, adăugați dovlecei sau dovlecei de butternut în amestecul dvs.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Suc De Fructe Butternut
6 Linguri De Brânză Cheddar Mărunțită
Fenicul
Supă
3
Scurgeți fasolea și puneți-o într-o oală cu 4 căni de pui, 1 cățel de usturoi, o jumătate de ceapă și puțină sare și piper. Se aduce la fierbere scăzută, se reduce focul și se fierbe până se înmoaie, 30 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și Piper
Stoc De Pui
Usturoi
Fasole
2 3/4 Căni De Migdale întregi, Cu Coajă și Prăjite
Ceapă
Echipamente pe care le vei folosi
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
4
Între timp, preîncălziți cuptorul la 350 de grade F.
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor
5
Coaceți pâinea până când este profund aurie și prăjită. A se păstra în folie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pâine
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor
Folie De Aluminiu
6
Încălziți 1/4 cană EVOO, 4 rotații ale tigaiei, la foc mediu-mare într-un cuptor olandez mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De Măsline Extra Virgin
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor Olandez
Tigaie
7
Adăugați ceapa tocată, morcovii, țelina, restul de 3 căței de usturoi, fulgii de chile, frunza de dafin și pachetul de plante medicinale. Condimentează cu sare și piper. Gatiti, parțial acoperit, să se înmoaie, aproximativ 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și Piper
Cuișoare întregi De Usturoi
Fulgi De Ardei Roșu
Frunze De Dafin
Morcov
țelină
Ceapă
8
Adăugați vinul, varza, varza și puțin nucșoară. Se amestecă. Wilt verdele, parțial acoperit, cu 5 până la 6 minute mai mult.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Varză
Verzii
Nucșoară
Kale
Vin
9
Adăugați fasolea și lichidele lor și piureul de roșii. Se amestecă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Piure De Roșii
Fasole
10
Adăugați 2 căni mai mult stoc (rezervați 2 căni pentru noaptea pe care o serviți).
Ingrediente de care veți avea nevoie
Stoc
11
Adăugați coaja de brânză în supă. Simmer pentru a combina arome, 15 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Brânză
Carne De Vită
Supă
12
Scoateți 3 căni de fasole și legume, aproximativ jumătate din supă, în robotul de bucătărie și piureul. Apoi adăugați înapoi la oală. Se răcește și se păstrează supa pentru o masă înainte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Legume
Fasole
Supă
Echipamente pe care le vei folosi
Procesor De Alimente
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
13
Pentru a servi, încălziți supa la foc mediu, adăugați pâinea în supă și lăsați-o să absoarbă lichidul. Subțiați supa cu restul de 2 căni de stoc. Gust pentru a ajusta condimentele.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Condimente
Pâine
Stoc
Supă
14
Îndepărtați pachetul de plante, coaja și frunza de dafin. Ribollita se face atunci când o lingură de lemn poate sta drept în supă. Se toarnă în boluri puțin adânci și se ornează cu un strop generos de EVOO, ceapă crudă tocată mărunt și brânză. Supa rămasă poate fi prăjită în ulei de măsline într-o tigaie, cum ar fi clătite de cartofi sau hash, și acoperită cu ouă ușor sau prăjite.