Ribollita italiană (supă de legume și pâine) ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde cutia de rețete pentru felul principal. Această rețetă face 8 porții cu 346 calorii, 18g de proteine, și 4G de grăsime fiecare. Pentru $1.17 pe portie, această rețetă acoperă 39% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Este perfect pentru Toamna. Mergeți la magazin și ridicați ulei de măsline, praz, sare și piper măcinat și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a consuma dovleceii, puteți urma acest fel principal cu Zucchini Desert Squares ca desert. 1 persoană a considerat că această rețetă este delicioasă și satisfăcătoare. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 10 ore și 15 minute. Este adus la tine de Allrecipes. Este o destul de ieftin rețetă pentru fanii mâncării mediteraneene. În general, această rețetă câștigă un scor spoonacular remarcabil de 87%. Dacă vă place această rețetă, s-ar putea să vă placă și rețete precum Ribollita (Supă De Pâine Italiană), Ribollita (supă de legume, fasole și pâine veche), și Ribollita (Supă De Varză Italiană Reboiled).
Instrucțiuni
1
Așezați uleiul de măsline într-o tigaie adâncă și încălziți la foc mediu-mare. Se amestecă ceapa și se gătește până când este transparent, aproximativ 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec
3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore
Echipamente pe care le vei folosi
1 1/2 Căni De Ceapă Tocată (2 Cepe)
2
Se amestecă morcovii, țelina, cartofii, dovleceii și prazul. Se amestecă și se fierbe încă 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cuvă PHILADELPHIA® Arpagic și Ceapă Tartinată Cu Brânză
6 Linguri De Brânză Cheddar Mărunțită
Côtes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec
Roșii Medii Proaspete (aproximativ, Curățate și Tăiate în șasimi
Frunze De Tarhon Proaspat Tocate, Pentru Decor
3
Se toarnă apa fierbinte pentru a acoperi legumele. Se amestecă ciorba Elvețiană, varza Savoy și varza. Acoperiți, reduceți focul la mediu și fierbeți timp de 1 oră.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Varză Savuroasă
Chard Elvețian
1 Pui întreg Cumpărat Din Magazin (aproximativ 2 Lire Sterline)
1 Fâșie De Coajă De Lămâie
Kale
4
Așezați 1 cutie de fasole într-un castron de blender sau robot de bucătărie. Se amestecă până se omogenizează. Se amestecă fasolea purificată în amestecul de legume împreună cu a doua cutie de fasole. Condimentează după gust cu sare și piper. Reduceți căldura la minim și fierbeți timp de 20 de minute, amestecând ocazional. Se amestecă piureul de roșii.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă
2 1/2 Căni De Kefalotyri Sau Kasseri, Ras
1 Pui întreg Cumpărat Din Magazin (aproximativ 2 Lire Sterline)
Cutie De Fasole Verde, Scursă
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Heirloom, Tocate, Opțional
42 Lemn Dulce Snur Roșu
Bomboanele Lui Peachie-o
5
Pregătiți supa stratificând felii de pâine cu amestecul de legume într-o caserolă sau o farfurie cu supă. Acoperiți și refrigerați cel puțin 8 ore sau peste noapte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pui întreg Cumpărat Din Magazin (aproximativ 2 Lire Sterline)
3/4 Kg De Cartofi Roșii Mici (aproximativ 5), Tăiați Felii
5 Căni De Legume Mixte Fierte și Tocate, Rămase (cum Ar Fi Broccoli, Morcovi și Conopidă)
6
Pentru a servi supa, puneți-o într-o oală și reîncălziți la foc mediu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
5 Căni De Legume Mixte Fierte și Tocate, Rămase (cum Ar Fi Broccoli, Morcovi și Conopidă)
Echipamente pe care le vei folosi
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura