Ribollita italiană (supă de legume și pâine)

Ribollita italiană (supă de legume și pâine)
Ribollita italiană (supă de legume și pâine) ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde cutia de rețete pentru felul principal. Această rețetă face 8 porții cu 346 calorii, 18g de proteine, și 4G de grăsime fiecare. Pentru $1.17 pe portie, această rețetă acoperă 39% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Este perfect pentru Toamna. Mergeți la magazin și ridicați ulei de măsline, praz, sare și piper măcinat și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a consuma dovleceii, puteți urma acest fel principal cu Zucchini Desert Squares ca desert. 1 persoană a considerat că această rețetă este delicioasă și satisfăcătoare. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 10 ore și 15 minute. Este adus la tine de Allrecipes. Este o destul de ieftin rețetă pentru fanii mâncării mediteraneene. În general, această rețetă câștigă un scor spoonacular remarcabil de 87%. Dacă vă place această rețetă, s-ar putea să vă placă și rețete precum Ribollita (Supă De Pâine Italiană), Ribollita (supă de legume, fasole și pâine veche), și Ribollita (Supă De Varză Italiană Reboiled).

Instrucțiuni

1
Așezați uleiul de măsline într-o tigaie adâncă și încălziți la foc mediu-mare. Se amestecă ceapa și se gătește până când este transparent, aproximativ 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fripturi De Carne Din New YorkFripturi De Carne Din New York
1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
2
Se amestecă morcovii, țelina, cartofii, dovleceii și prazul. Se amestecă și se fierbe încă 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(110° Până La 115°, Fără Lapte și Unt)(110° Până La 115°, Fără Lapte și Unt)
6 Linguri De Brânză Cheddar Mărunțită6 Linguri De Brânză Cheddar Mărunțită
Grăsime De Porc înapoiGrăsime De Porc înapoi
Roșii Medii Proaspete (aproximativ, Curățate și Tăiate în șasimiRoșii Medii Proaspete (aproximativ, Curățate și Tăiate în șasimi
1 Varză Savoy Mică, Sau Varză Napa, Tăiată în Fâșii Groase De 2,5 Cm1 Varză Savoy Mică, Sau Varză Napa, Tăiată în Fâșii Groase De 2,5 Cm
3
Se toarnă apa fierbinte pentru a acoperi legumele. Se amestecă ciorba Elvețiană, varza Savoy și varza. Acoperiți, reduceți focul la mediu și fierbeți timp de 1 oră.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Varză SavuroasăVarză Savuroasă
Chard ElvețianChard Elvețian
Tortilla Galbenă De Porumb (15 Cm), încălzităTortilla Galbenă De Porumb (15 Cm), încălzită
1 Cană De Orz Alb Perlat1 Cană De Orz Alb Perlat
KaleKale
4
Așezați 1 cutie de fasole într-un castron de blender sau robot de bucătărie. Se amestecă până se omogenizează. Se amestecă fasolea purificată în amestecul de legume împreună cu a doua cutie de fasole. Condimentează după gust cu sare și piper. Reduceți căldura la minim și fierbeți timp de 20 de minute, amestecând ocazional. Se amestecă piureul de roșii.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate
2 1/2 Căni De Kefalotyri Sau Kasseri, Ras2 1/2 Căni De Kefalotyri Sau Kasseri, Ras
Tortilla Galbenă De Porumb (15 Cm), încălzităTortilla Galbenă De Porumb (15 Cm), încălzită
1 Cană De Sirop De Arțar Sau Sirop Cu Aromă De Arțar1 Cană De Sirop De Arțar Sau Sirop Cu Aromă De Arțar
Echipamente pe care le vei folosi
Plus 2 Linguri De Apă Cu GheațăPlus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
42 Lemn Dulce Snur Roșu42 Lemn Dulce Snur Roșu
Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)
5
Pregătiți supa stratificând felii de pâine cu amestecul de legume într-o caserolă sau o farfurie cu supă. Acoperiți și refrigerați cel puțin 8 ore sau peste noapte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tortilla Galbenă De Porumb (15 Cm), încălzităTortilla Galbenă De Porumb (15 Cm), încălzită
1 Cană Piure De Cartofi Cald (110° Până La 115°, Preparat Fără Lapte și Unt)1 Cană Piure De Cartofi Cald (110° Până La 115°, Preparat Fără Lapte și Unt)
Brânză Cheddar Rasă, Ceapă Verde Feliată și Smântână, OpționalBrânză Cheddar Rasă, Ceapă Verde Feliată și Smântână, Opțional
6
Pentru a servi supa, puneți-o într-o oală și reîncălziți la foc mediu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Brânză Cheddar Rasă, Ceapă Verde Feliată și Smântână, OpționalBrânză Cheddar Rasă, Ceapă Verde Feliată și Smântână, Opțional
Echipamente pe care le vei folosi
Mazăre Congelată GOYA®, DecongelatăMazăre Congelată GOYA®, Decongelată
7
Se servește fierbinte.
DificultateExpert
Gata În10 hrs, 15 m.
Porții8
Scor De Sănătate95
Revista