Ribollitanul cu aragaz lent este un fel principal care servește 4. Pentru $3.09 pe portie, această rețetă acoperă 42% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 704 calorii, 30g de proteine, și 28G de grăsime. Un amestec de pastă de roșii, sare și piper kosher, usturoi și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. 3 persoane au încercat și le-a plăcut această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 7 ore și 20 de minute. Este adus la tine de Foodnetwork. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 84%, ceea ce este uimitor. Încearcă Ribollita Cu Aragaz Lent, Ribollita Cu Aragaz Lent, și Ribollita Cu Aragaz Lent pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Combinați morcovii, țelina, varza, pancetta, fasolea, pasta de roșii, coaja de parmezan, 1 linguriță sare, 1/2 linguriță piper și 7 căni de apă într-un aragaz lent de 5 până la 6 litri. Acoperiți și gătiți la minim, 7 până la 8 ore. Lăsați 1 felie de pâine la temperatura camerei să se usuce ușor.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pâine Pita, încălzită Conform Instrucțiunilor De Pe Ambalaj, Pentru Servire
2 Cuțite Generoase De Garam Masala
3 Linguri Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi
Rețetă De Pizzocheri
Grăsime De Porc înapoi
Roșii Medii Proaspete (aproximativ, Curățate și Tăiate în șasimi
Napi, Curățați și Feliați Cu Grosimea De 1/8 Inch
1 Cană De Sirop De Arțar Sau Sirop Cu Aromă De Arțar
1 Cană Piure De Cartofi Cald (110° Până La 115°, Preparat Fără Lapte și Unt)
1 Cană De Orz Alb Perlat
1/2 Cană De Vin Dulce Marsala
Echipamente pe care le vei folosi
1,3 Kg Pulpe De Pui Dezosate și Fără Piele, Tăiate în Bucăți De 5 Cm
2
Înainte de servire, adăugați pâinea învechită în aragazul lent. Acoperiți și continuați să gătiți, aproximativ 10 minute. Se amestecă bine supa, apoi se adaugă parmezanul ras și pătrunjelul. Se condimentează cu sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate
3 Linguri Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi
1/4 Cană De Grăsime De Porc
1 Cană Piure De Cartofi Cald (110° Până La 115°, Preparat Fără Lapte și Unt)
Brânză Cheddar Rasă, Ceapă Verde Feliată și Smântână, Opțional
Echipamente pe care le vei folosi
1,3 Kg Pulpe De Pui Dezosate și Fără Piele, Tăiate în Bucăți De 5 Cm
3
Între timp, preîncălziți broilerul.
Echipamente pe care le vei folosi
Pentru Iuțeală (poblanos Va Varia în Iuțeală)
4
Întindeți restul de 4 felii de pâine pe o foaie de copt și stropiți cu ulei de măsline. Se fierbe până devine auriu, 1 până la 2 minute pe parte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fripturi De Carne Din New York
Pâine Cu Nuci și Stafide
1 Cană Piure De Cartofi Cald (110° Până La 115°, Preparat Fără Lapte și Unt)
Echipamente pe care le vei folosi
Inele De Ardei Iute, Felii De Ardei Banana, Pentru Garnitura Sandvișului
5
Așezați o felie în fiecare castron.
Echipamente pe care le vei folosi
Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)
6
Încălziți 3 linguri de ulei de măsline și usturoiul într-o tigaie medie la foc mediu-mare. Gatiti, rotind frecvent tigaia, pana cand usturoiul se rumeneste, aproximativ 3 minute. Se amestecă usturoiul și uleiul în supă. Puneți supa peste pâinea din boluri.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fripturi De Carne Din New York
Usturoi Goya®
1 Cană Piure De Cartofi Cald (110° Până La 115°, Preparat Fără Lapte și Unt)
Brânză Cheddar Rasă, Ceapă Verde Feliată și Smântână, Opțional