Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați Ribollita con Verdure. O porție conține 598 calorii, 33g de proteine, și 22g de grăsime. Această rețetă servește 4. Pentru $3.68 pe portie, această rețetă acoperă 47% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 3 persoane au încercat și le-a plăcut această rețetă. Dacă aveți pancetta, dovlecei slabi, rozmarin și alte câteva ingrediente la îndemână, o puteți face. Pentru a consuma uleiul de măsline, puteți urma acest fel principal cu Parfait de banane, Granolan și iaurt sotate ca desert. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 40 minute. Cu o lingură scor de 91%, acest fel de mâncare este uimitor. Încercați Ribollita Con Verdure, Supă Toscană (Ribollita Con Verdure) Rachael Ray, și Verdure Al Forno pentru rețete similare.
2 Linguri Ulei De Măsline, Plus 2 Linguri Ulei De Măsline (de Cea Mai Bună Calitate), Pentru Stropire
2
Adăugați ulei și pancetta sau slănină și faceți 4 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Cană De Mazăre Cu Zahăr, Tăiată în Bucăți De 1 Inch
1 Fâșie De Slănină, Tăiată în Lardoane Mici
4 Linguri De Unt, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch
3
Se adaugă rozmarinul, usturoiul, 3/4 din ceapă, morcovii și dovleceii și se condimentează cu sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană De Orez Sălbatic, Clătit Bine
Gât De Pui
La 3 Dovlecei Medii, Rasi Grosier (aproximativ
1/2 Până La 1 Ananas (în Funcție De Mărime), Curățat și Tăiat în Bucăți De 1/2 Inch, Clătiți și Rezervați Frunzele Frumoase, Pentru Decor
Buchet De Spanac Proaspăt (aproximativ
20 De Felii Subțiri De Dovlecel
4
Sotati legumele 7-8 minute, apoi adaugati vin si deglazati oala. Se amestecă roșiile și bulionul și se aduce focul. Când supa fierbe, reduceți la foc mic și amestecați pâinea și fasolea. Îngrămădiți verdeața în oală și ofiliți-le în supă. Fierbeți ribollita timp de 5 până la 10 minute, amestecând supa pe măsură ce fierbe până se îngroașă până la o consistență densă de tocană. O lingură de lemn ar trebui să poată sta în poziție verticală în oală. Opriți focul, reglați condimentele și găleți în boluri puțin adânci. Se acoperă cu brânză rasă, un strop suplimentar de ulei de măsline extravirgin și o lingură de ceapă crudă tocată mărunt.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Busuioc Rupt Sau Tocat (10 Până La 12 Frunze)
1/8 Linguriță Fiecare Cimbru Uscat, Busuioc și Rozmarin, Zdrobite
Tocană
Boccacini Proaspăt Cu Mozzarella, Fiecare Cu Diametrul De 1 Inch
Sos De Afine, Pentru Servire
Verzii
20 De Felii Subțiri De Dovlecel
Otet De Mere Sau Sos Iute, Pentru Servire
Concentrat De Limonadă Dezghețat, împărțit
1 Kilogram De Paste Paccheri (tub Mare) De Aproximativ 2,5 Inchi Lungime Pe 2 Inchi Latime
(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)
Echipamente pe care le vei folosi
Uncii De Brânză Cremă, Temperatura Camerei (aproximativ
Cutie De Fasole Verde în Stil Francez, Scursă
Polonic
2 Linguri Ulei De Măsline, Plus 2 Linguri Ulei De Măsline (de Cea Mai Bună Calitate), Pentru Stropire