Ribeye de Cowboy prăjit în tigaie cu cremă de Bietă Elvețiană

Ribeye de Cowboy prăjit în tigaie cu cremă de Bietă Elvețiană
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați Ribeye de Cowboy prăjit cu cremă Elvețiană. Această rețetă face 4 porții cu 1026 calorii, 40g de proteine, și 89G de grăsime fiecare. Pentru $ 4.85 pe portie, această rețetă acoperă 35% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Un amestec de ulei de măsline, pesmet panko, smântână grea și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a consuma uleiul de măsline, puteți urma acest fel principal cu Parfait de banane, Granolan și iaurt sotate ca desert. 11 persoane au făcut această rețetă și ar face din nou. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 75%. Acest scor este bun. Încercați Ribeye De Cowboy La Grătar Cu Cremă De Brânză Elvețiană Și Lămâie Meyer, Cremă De Chard Elvețian, și Cremă De Chard Elvețian pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Urmăriți cum să faceți această rețetă.
2
Preîncălziți cuptorul la 350 de grade F.
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Galben și Stropi AsortațiZahăr Galben și Stropi Asortați
3
Luați o tigaie din fontă și puneți-o la foc mediu-mare.
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
4
Adăugați un număr de 2 de ulei de măsline și adăugați rozmarin și cimbru. Ierburile vor începe să crape pe măsură ce uleiul se încălzește și uleiul va fi infuzat cu aroma.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fripturi De Carne Din New YorkFripturi De Carne Din New York
Carne De Oaie Dezosată, Tăiată în Cuburi De 7-10 Cm - Sau înlocuiți Cu Spată De Miel DezosatăCarne De Oaie Dezosată, Tăiată în Cuburi De 7-10 Cm - Sau înlocuiți Cu Spată De Miel Dezosată
Așchii De Lemn înmuiate (mequite, Hickory Sau Arin), OpționalAșchii De Lemn înmuiate (mequite, Hickory Sau Arin), Opțional
1/2 Varză Creață Feliată Mărunt1/2 Varză Creață Feliată Mărunt
Subţire-Subţire-
5
Scoateți ierburile din tigaie și așezați-le pe o farfurie căptușită cu un prosop de hârtie. Condimentați bine ochii coastei cu sare și piper și adăugați în tigaie și rumeniți timp de aproximativ 4 minute. Întoarceți ochiul coastei și așezați întreaga tigaie în cuptorul preîncălzit, pe raftul inferior, pentru încă 12 minute pentru mediu-rar.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate
Ribeye SteakRibeye Steak
Așchii De Lemn înmuiate (mequite, Hickory Sau Arin), OpționalAșchii De Lemn înmuiate (mequite, Hickory Sau Arin), Opțional
Echipamente pe care le vei folosi
Supă De Pui Pudră Goya®Supă De Pui Pudră Goya®
Zahăr Galben și Stropi AsortațiZahăr Galben și Stropi Asortați
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
6
Adăugați încă 2 minute pentru mediu.
7
Puneți o tigaie sotată la foc mediu-mare și adăugați 1 lingură de ulei de măsline extravirgin și unt. Odată ce untul s-a topit, adăugați usturoiul, cimbru și frunzele de rozmarin și panko și amestecați pentru a combina. Odată ce firimiturile de pâine sunt prăjite, condimentați cu sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
YukonYukon
Carne De Oaie Dezosată, Tăiată în Cuburi De 7-10 Cm - Sau înlocuiți Cu Spată De Miel DezosatăCarne De Oaie Dezosată, Tăiată în Cuburi De 7-10 Cm - Sau înlocuiți Cu Spată De Miel Dezosată
4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate
Parmigiano-Reggiano Proaspăt Ras, Plus Mai Mult După GustParmigiano-Reggiano Proaspăt Ras, Plus Mai Mult După Gust
Colorant Alimentar și Zahăr Colorat, OpționalColorant Alimentar și Zahăr Colorat, Opțional
Usturoi Goya®Usturoi Goya®
Pesmet Panko Sau Făină MatzoPesmet Panko Sau Făină Matzo
1/2 Varză Creață Feliată Mărunt1/2 Varză Creață Feliată Mărunt
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
8
Puneți o cratiță de smântână cu frunze de dafin, rozmarin, cimbru și usturoi la foc mediu și fierbeți până se reduce și se îngroașă. Blanch frunze în puțină apă clocotită sărată până se ofilesc.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Grăsime De Porc înapoiGrăsime De Porc înapoi
Carne De Oaie Dezosată, Tăiată în Cuburi De 7-10 Cm - Sau înlocuiți Cu Spată De Miel DezosatăCarne De Oaie Dezosată, Tăiată în Cuburi De 7-10 Cm - Sau înlocuiți Cu Spată De Miel Dezosată
Usturoi Goya®Usturoi Goya®
Colorant Alimentar și Zahăr Colorat, OpționalColorant Alimentar și Zahăr Colorat, Opțional
1/2 Varză Creață Feliată Mărunt1/2 Varză Creață Feliată Mărunt
1 Cană De Orz Alb Perlat1 Cană De Orz Alb Perlat
Echipamente pe care le vei folosi
Orz Alb PerlatOrz Alb Perlat
9
Scoateți smogul Elvețian din apă și lăsați-l să se scurgă într-o strecurătoare. Împingeți orice exces de apă din smogul elvețian folosind niște prosoape de hârtie. Se lasă deoparte să se usuce la temperatura camerei.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Chard ElvețianChard Elvețian
1 Cană De Orz Alb Perlat1 Cană De Orz Alb Perlat
Echipamente pe care le vei folosi
Supă De Pui Pudră Goya®Supă De Pui Pudră Goya®
Cu Os, Pe Piele, Pulpe și Pulpe De PuiCu Os, Pe Piele, Pulpe și Pulpe De Pui
10
Când este gata, scoateți ierburile și usturoiul din smântână și pliați în bietul elvețian.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Chard ElvețianChard Elvețian
Usturoi Goya®Usturoi Goya®
Colorant Alimentar și Zahăr Colorat, OpționalColorant Alimentar și Zahăr Colorat, Opțional
Așchii De Lemn înmuiate (mequite, Hickory Sau Arin), OpționalAșchii De Lemn înmuiate (mequite, Hickory Sau Arin), Opțional
11
Adăugați parmezan, după gust, și condimentați cu sare și piper după gust.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate
3 Linguri Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi3 Linguri Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi
12
Odată ce fripturile sunt gata, scoateți din cuptor și lăsați să se odihnească timp de 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Roșii Roma, Fără Miez, Tăiate în Jumătate și CubulețeRoșii Roma, Fără Miez, Tăiate în Jumătate și Cubulețe
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Galben și Stropi AsortațiZahăr Galben și Stropi Asortați
13
Serviți pe o farfurie și friptură superioară cu cremă Elvețiană.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Chard ElvețianChard Elvețian
Roșii Roma, Fără Miez, Tăiate în Jumătate și CubulețeRoșii Roma, Fără Miez, Tăiate în Jumătate și Cubulețe
14
Garnisiți cu firimiturile de pâine prăjită, sucul de lămâie și condimentați cu sare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Parmigiano-Reggiano Proaspăt Ras, Plus Mai Mult După GustParmigiano-Reggiano Proaspăt Ras, Plus Mai Mult După Gust
Creveți, Cu Coadă, Fără Cochilii, Fără VeneCreveți, Cu Coadă, Fără Cochilii, Fără Vene
1/2 Cană De Vin Dulce Marsala1/2 Cană De Vin Dulce Marsala
DificultateExpert
Gata În1 h
Porții4
Scor De Sănătate28
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista