Ribeye de Cowboy prăjit în tigaie cu cremă de Bietă Elvețiană

Ribeye de Cowboy prăjit în tigaie cu cremă de Bietă Elvețiană
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați Ribeye de Cowboy prăjit cu cremă Elvețiană. Această rețetă face 4 porții cu 1026 calorii, 40g de proteine, și 89G de grăsime fiecare. Pentru $ 4.85 pe portie, această rețetă acoperă 35% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Un amestec de ulei de măsline, pesmet panko, smântână grea și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a consuma uleiul de măsline, puteți urma acest fel principal cu Parfait de banane, Granolan și iaurt sotate ca desert. 11 persoane au făcut această rețetă și ar face din nou. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 75%. Acest scor este bun. Încercați Ribeye De Cowboy La Grătar Cu Cremă De Brânză Elvețiană Și Lămâie Meyer, Cremă De Chard Elvețian, și Cremă De Chard Elvețian pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Urmăriți cum să faceți această rețetă.
2
Preîncălziți cuptorul la 350 de grade F.
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Tocată (2 Cepe)Ceapă Tocată (2 Cepe)
3
Luați o tigaie din fontă și puneți-o la foc mediu-mare.
Echipamente pe care le vei folosi
1 1/2 Căni De Ceapă Tocată (2 Cepe)1 1/2 Căni De Ceapă Tocată (2 Cepe)
4
Adăugați un număr de 2 de ulei de măsline și adăugați rozmarin și cimbru. Ierburile vor începe să crape pe măsură ce uleiul se încălzește și uleiul va fi infuzat cu aroma.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec
Tulpini De Vițel Cărnoase, De 2 Până La 3 Inci GrosimeTulpini De Vițel Cărnoase, De 2 Până La 3 Inci Grosime
Așchii De Lemn înmuiate (mequite, Hickory Sau Arin), OpționalAșchii De Lemn înmuiate (mequite, Hickory Sau Arin), Opțional
2 Cesti Catei De Usturoi2 Cesti Catei De Usturoi
Ceapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 InchCeapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 Inch
5
Scoateți ierburile din tigaie și așezați-le pe o farfurie căptușită cu un prosop de hârtie. Condimentați bine ochii coastei cu sare și piper și adăugați în tigaie și rumeniți timp de aproximativ 4 minute. Întoarceți ochiul coastei și așezați întreaga tigaie în cuptorul preîncălzit, pe raftul inferior, pentru încă 12 minute pentru mediu-rar.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă1 Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă
Ribeye SteakRibeye Steak
Așchii De Lemn înmuiate (mequite, Hickory Sau Arin), OpționalAșchii De Lemn înmuiate (mequite, Hickory Sau Arin), Opțional
Echipamente pe care le vei folosi
8 Bastoane De Brânză De 1 Uncie Ambalate Individual8 Bastoane De Brânză De 1 Uncie Ambalate Individual
Ceapă Tocată (2 Cepe)Ceapă Tocată (2 Cepe)
1 1/2 Căni De Ceapă Tocată (2 Cepe)1 1/2 Căni De Ceapă Tocată (2 Cepe)
6
Adăugați încă 2 minute pentru mediu.
7
Puneți o tigaie sotată la foc mediu-mare și adăugați 1 lingură de ulei de măsline extravirgin și unt. Odată ce untul s-a topit, adăugați usturoiul, cimbru și frunzele de rozmarin și panko și amestecați pentru a combina. Odată ce firimiturile de pâine sunt prăjite, condimentați cu sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
O Mână Generoasă De Pătrunjel Cu Frunze Plate, Feliate SubțireO Mână Generoasă De Pătrunjel Cu Frunze Plate, Feliate Subțire
Tulpini De Vițel Cărnoase, De 2 Până La 3 Inci GrosimeTulpini De Vițel Cărnoase, De 2 Până La 3 Inci Grosime
1 Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă1 Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă
1 Până La 2 Ardei Iute, Fără Semințe și Tocați1 Până La 2 Ardei Iute, Fără Semințe și Tocați
1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie
Rondele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocati De Orice FelRondele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocati De Orice Fel
Pesmet Panko Sau Făină MatzoPesmet Panko Sau Făină Matzo
2 Cesti Catei De Usturoi2 Cesti Catei De Usturoi
Echipamente pe care le vei folosi
1 1/2 Căni De Ceapă Tocată (2 Cepe)1 1/2 Căni De Ceapă Tocată (2 Cepe)
8
Puneți o cratiță de smântână cu frunze de dafin, rozmarin, cimbru și usturoi la foc mediu și fierbeți până se reduce și se îngroașă. Blanch frunze în puțină apă clocotită sărată până se ofilesc.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cu Puțină Carne Pe Ele (spate, Gât, Aripi Etc.)Cu Puțină Carne Pe Ele (spate, Gât, Aripi Etc.)
Tulpini De Vițel Cărnoase, De 2 Până La 3 Inci GrosimeTulpini De Vițel Cărnoase, De 2 Până La 3 Inci Grosime
Rondele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocati De Orice FelRondele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocati De Orice Fel
Roșii De Soare NuRoșii De Soare Nu
2 Cesti Catei De Usturoi2 Cesti Catei De Usturoi
1 Fâșie De Coajă De Lămâie1 Fâșie De Coajă De Lămâie
Echipamente pe care le vei folosi
Nuci Pecan Tocate, OptionalNuci Pecan Tocate, Optional
9
Scoateți smogul Elvețian din apă și lăsați-l să se scurgă într-o strecurătoare. Împingeți orice exces de apă din smogul elvețian folosind niște prosoape de hârtie. Se lasă deoparte să se usuce la temperatura camerei.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Chard ElvețianChard Elvețian
1 Fâșie De Coajă De Lămâie1 Fâșie De Coajă De Lămâie
Echipamente pe care le vei folosi
8 Bastoane De Brânză De 1 Uncie Ambalate Individual8 Bastoane De Brânză De 1 Uncie Ambalate Individual
Cu Os, Pe Piele, Pulpe și Pulpe De PuiCu Os, Pe Piele, Pulpe și Pulpe De Pui
10
Când este gata, scoateți ierburile și usturoiul din smântână și pliați în bietul elvețian.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Chard ElvețianChard Elvețian
Rondele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocati De Orice FelRondele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocati De Orice Fel
Roșii De Soare NuRoșii De Soare Nu
Așchii De Lemn înmuiate (mequite, Hickory Sau Arin), OpționalAșchii De Lemn înmuiate (mequite, Hickory Sau Arin), Opțional
11
Adăugați parmezan, după gust, și condimentați cu sare și piper după gust.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă1 Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă
3 Linguri Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi3 Linguri Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi
12
Odată ce fripturile sunt gata, scoateți din cuptor și lăsați să se odihnească timp de 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
6 Fripturi De 8 Uncii6 Fripturi De 8 Uncii
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Tocată (2 Cepe)Ceapă Tocată (2 Cepe)
13
Serviți pe o farfurie și friptură superioară cu cremă Elvețiană.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Chard ElvețianChard Elvețian
6 Fripturi De 8 Uncii6 Fripturi De 8 Uncii
14
Garnisiți cu firimiturile de pâine prăjită, sucul de lămâie și condimentați cu sare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Până La 2 Ardei Iute, Fără Semințe și Tocați1 Până La 2 Ardei Iute, Fără Semințe și Tocați
Pentru Ungerea InsertuluiPentru Ungerea Insertului
5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite
DificultateExpert
Gata În1 h
Porții4
Scor De Sănătate28
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista