Ribete Slow-Cooker Cu Geamuri De Prune

Ribete Slow-Cooker Cu Geamuri De Prune
Nevoie de o hor d ' oeuvre fără gluten și fără lactate? Ribetele glazurate cu prune cu aragaz lent ar putea fi o rețetă extraordinară de încercat. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 2G de proteine, 2G de grăsime, și un total de 78 calorii. Pentru 35 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 2% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 20. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Un amestec de oțet de orez, piper, coaste de porc și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 3 ore și 20 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 9%. Acest scor este improvizabil. Rețete similare includ Slow-Aragaz La Gratar Picant Chili-Glazurate Riblets, Ribete glazurate cu piersici și ghimbir, și Ribete glazurate chinezești cu usturoi și busuioc thailandez.

Instrucțiuni

1
În tigaie de 10 inci, încălziți uleiul la foc mediu. Gatiti ribetele in ulei 5 pana la 6 minute, amestecand ocazional, pana se rumenesc usor.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De GătitUlei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
2
Așezați ribete în aragaz lent de 2 până la 3 litri. Într-un castron mic, amestecați bulion, oțet, usturoi, sare, pudră de cinci condimente și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
OțetOțet
UsturoiUsturoi
PiperPiper
BulionBulion
SareSare
Echipamente pe care le vei folosi
Aragaz LentAragaz Lent
BolBol
3
Se toarnă peste ribete.
4
Acoperiți și gătiți la foc mic 3 până la 4 ore.
5
Într-un castron mic, amestecați amidonul de porumb și apa; se amestecă gemul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Amidon De PorumbAmidon De Porumb
ApăApă
GemGem
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
6
Scurgeți ribele; reveniți la aragaz. Se amestecă amestecul de gem. Creșteți setarea căldurii la mare. Acoperiți și gătiți 25 până la 30 de minute sau până când sosul este fierbinte și ușor îngroșat și ribele sunt bine acoperite cu sos.
Ingrediente de care veți avea nevoie
SosSos
GemGem
7
Se servește cu frigarui.
Echipamente pe care le vei folosi
FrigaruiFrigarui
DificultateExpert
Gata În3 hrs, 20 m.
Porții20
Scor De Sănătate0
Tipuri De Feluri De MâncareAntipastiIncepatorGustareAntipasto
Revista