Rib Uscat Freca
Rib Dry Rub ar putea fi doar marinada pe care o căutați. O porție conține 45 calorii, 1g de proteine, și 1g de grăsime. Această rețetă fără gluten și vegană servește 4 și costă 54 de cenți pe porție. 40 de persoane au făcut această rețetă și ar face din nou. Dacă aveți usturoi granulat, boia de ardei, ceapă granulată și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 10 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 36%. Acest scor este destul de rău. Încercați Cel mai bun condiment uscat freca pentru pui, carne de vită și carne de porc pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Urmăriți cum să faceți această rețetă.
Combinați toate ingredientele într-un castron mare și amestecați bine. A se păstra într-un recipient etanș. Împachetați frecarea uscată pe următorul raft de coaste.;