Rhubarb Punch Slush
Rhubarb Punch Slush ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde colecția de deserturi. Această rețetă fără gluten, prietenoasă cu fodmap și vegană servește 40 și costă 44 de cenți pe porție. O porție conține 117 calorii, 1g de proteine, și 0g de grăsime. Este adus la tine de Toțiretete. 5 persoane au considerat că această rețetă este delicioasă și satisfăcătoare. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Ziua Mamei. Dacă aveți suc de lămâie, sodă de lămâie-lime, apă și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 8 ore și 40 de minute. Cu o lingură scorul de 21%, acest fel de mâncare nu este atât de spectaculos. Rețete similare includ Rhubarb Slush Punch, Slush Punch, și Cranberry Slush Punch.
Instrucțiuni
Se amestecă rubarba cu apă într-o oală mare și se aduce la fierbere; reduceți focul la mediu-scăzut și fierbeți până când rubarba devine moale, 10 până la 15 minute. Se strecoară sucul într-un recipient mare rezistent la congelator. Aruncați pulpa.
Amestecați zahărul, sucul de lămâie și sucul de portocale concentrat în sucul de rubarbă, dizolvând zahărul și puneți-l la congelator peste noapte. Se amestecă amestecul a doua zi, apoi se amestecă la fiecare 2 până la 3 ore până se înmoaie. Dacă este lăsat în congelator unstirred, baza de pumn va îngheța greu; să se dezghețe, cuptor cu microunde, 1 cană la un moment dat, până la slushy, 30 de secunde până la 1 minut.
Se amestecă baza de pumn slushy cu sodă de lămâie-lime într-un bol mare de pumn până se combină. Pentru a servi în pahare individuale, amestecați jumătate de bază de pumn cu jumătate de sodă de lămâie-lime într-un pahar mare.