Rețetă Vietnameză De Morcov Murat Și Daikon

Rețetă Vietnameză De Morcov Murat Și Daikon
Reteta Vietnameză Murat morcov și daikon reteta este gata în aproximativ 30 de minute și este cu siguranță un remarcabil fără gluten, prietenos cu fodmap și vegan opțiune pentru iubitorii de mâncare vietnameză. Pentru $1.4 pe portie, această rețetă acoperă 20% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această garnitură are 235 calorii, 3G de proteine, și 1g de grăsime pe porție. Această rețetă servește 1. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Dacă aveți zahăr, ridiche daikon - tăiat la fel ca morcovii, sarea și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 65%. Acest scor este destul de bun. Încercați Morcovi murați vietnamezi și ridiche Daikon, Morcovi murați vietnamezi și ridiche Daikon, și Daikon murat vietnamez și morcovi pentru Banh m cca (do Chua) pentru rețete similare.
DificultateUșor
Gata În30 m.
Porții1
Scor De Sănătate20
Bucătăriivietnamezasiatic
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista