Rețetă Ușoară De Gravlax

Rețetă Ușoară De Gravlax
Rețeta ușoară Gravlax ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă servește 1. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 69G de proteine, 22g de grăsime, și un total de 1337 calorii. Pentru $ 8.62 pe portie, această rețetă acoperă 44% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă este plăcută de 12 gurmanzi și bucătari. Dacă aveți la îndemână mărar, piper crăpat, zahăr granulat și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Pentru a folosi sarea kosher, puteți urma acest fel principal cu Tort Cu Firimituri Cu Conținut Scăzut De Grăsimi (Kosher-Lactate) ca desert. Această rețetă este tipică bucătăriei scandinave. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, fără lactate, prietenos cu fodmap și pescatarian dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 89%. Acest scor este remarcabil. Rețete similare sunt Rețetă Norvegiană Gravlax, Rețetă Gravlax vindecată cu sfeclă, și Gravlax ușor și simplu.

Instrucțiuni

1
Scoateți oasele de pin din somon și înscrieți pielea.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Maioneza, Plus Mai Mult, La NevoieMaioneza, Plus Mai Mult, La Nevoie
2
Într-un castron, amestecați zahărul, sarea și piperul pentru a face amestecul de vindecare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
8 (U-12) Creveți8 (U-12) Creveți
Lemn Dulce Galben și VerdeLemn Dulce Galben și Verde
(tub Mare)(tub Mare)
Echipamente pe care le vei folosi
Cutie De Fasole Verde în Stil Francez, ScursăCutie De Fasole Verde în Stil Francez, Scursă
3
Așezați o bucată mare de pânză de brânză pe o tigaie.
Echipamente pe care le vei folosi
2 Lingurițe De Sare Kosher, împărțite, Plus încă Pentru Stropire2 Lingurițe De Sare Kosher, împărțite, Plus încă Pentru Stropire
Gutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în FeliiGutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în Felii
4
Așezați deasupra jumătate din mărarul tocat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
MărarMărar
5
Presărați jumătate din amestecul de cură peste mărarul tocat. (Stratul trebuie să fie puțin mai subțire acolo unde fileul se îngustează până la coadă.)
Ingrediente de care veți avea nevoie
MărarMărar
6
Așezați pielea de somon cu fața în jos deasupra amestecului de cură. Strângeți sucul de lămâie peste carnea de somon și presărați cu amestecul de cură rămas și mărar.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 şalotă, Rasă Sau Tocată1 şalotă, Rasă Sau Tocată
Maioneza, Plus Mai Mult, La NevoieMaioneza, Plus Mai Mult, La Nevoie
MărarMărar
7
Înfășurați somonul în pânză de brânză.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Maioneza, Plus Mai Mult, La NevoieMaioneza, Plus Mai Mult, La Nevoie
Brânzeturi Amestecate Mărunțite, Cum Ar Fi Brânzeturile Pentru TacosBrânzeturi Amestecate Mărunțite, Cum Ar Fi Brânzeturile Pentru Tacos
Echipamente pe care le vei folosi
2 Lingurițe De Sare Kosher, împărțite, Plus încă Pentru Stropire2 Lingurițe De Sare Kosher, împărțite, Plus încă Pentru Stropire
8
Așezați somonul într-o tigaie solidă de hotel. Completați somonul cu o a doua tigaie de hotel. Apăsați în jos cu o greutate de 6 până la 8 lb/2,72 până la 3,63 kg.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Maioneza, Plus Mai Mult, La NevoieMaioneza, Plus Mai Mult, La Nevoie
Echipamente pe care le vei folosi
Gutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în FeliiGutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în Felii
9
După 3 zile, desfaceți și răzuiți ușor cura; puteți clăti sarea cu apă caldă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Paste Paccheri (tub Mare) De Aproximativ 2,5 Inci Lungime Pe 2 Inci LățimePaste Paccheri (tub Mare) De Aproximativ 2,5 Inci Lungime Pe 2 Inci Lățime
(tub Mare)(tub Mare)
10
Presărați niște mărar tocat deasupra și lăsați să se usuce timp de aproximativ 2 până la 3 ore gravlaxul este acum gata de utilizare sau poate fi înfășurat și refrigerat până la 5 zile.
Ingrediente de care veți avea nevoie
GravlaxGravlax
MărarMărar

Vin recomandat: Chardonnay, Pinot Noir, Sauvignon Blanc

Chardonnay, Pinot Noir și Sauvignon Blanc sunt alegeri excelente pentru somon. Pentru a decide cu privire la alb sau roșu, ar trebui să luați în considerare condimentele și sosurile. Chardonnay este un prieten excelent pentru mâncărurile cremoase cu unt, în timp ce Sauvignon blanc poate completa preparatele din plante sau citrice. Un roșu ușor, cu conținut scăzut de tanin, cum ar fi pinot noir, se potrivește de minune cu somonul fript sau la grătar. Un vin pe care l-ai putea încerca este Lapis Luna Chardonnay. Are 4,7 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 13 dolari.
Lapis Luna Chardonnay
Lapis Luna Chardonnay
Coajă de portocală, ananas copt, pâine prăjită și vanilie pe nas. Corpolent, proaspăt și plin de viață, cu piersici albe luxuriante și arome de mere coapte care duc la un finisaj sărat cu unt.
DificultateMediu
Gata În45 m.
Porții1
Scor De Sănătate44
Revista