Rețetă Ușoară De Gravlax
Rețeta ușoară Gravlax ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă servește 1. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 69G de proteine, 22g de grăsime, și un total de 1337 calorii. Pentru $ 8.62 pe portie, această rețetă acoperă 44% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă este plăcută de 12 gurmanzi și bucătari. Dacă aveți la îndemână mărar, piper crăpat, zahăr granulat și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Pentru a folosi sarea kosher, puteți urma acest fel principal cu Tort Cu Firimituri Cu Conținut Scăzut De Grăsimi (Kosher-Lactate) ca desert. Această rețetă este tipică bucătăriei scandinave. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, fără lactate, prietenos cu fodmap și pescatarian dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 89%. Acest scor este remarcabil. Rețete similare sunt Rețetă Norvegiană Gravlax, Rețetă Gravlax vindecată cu sfeclă, și Gravlax ușor și simplu.
Instrucțiuni
Scoateți oasele de pin din somon și înscrieți pielea.
Într-un castron, amestecați zahărul, sarea și piperul pentru a face amestecul de vindecare.
Așezați o bucată mare de pânză de brânză pe o tigaie.
Așezați deasupra jumătate din mărarul tocat.
Presărați jumătate din amestecul de cură peste mărarul tocat. (Stratul trebuie să fie puțin mai subțire acolo unde fileul se îngustează până la coadă.)
Așezați pielea de somon cu fața în jos deasupra amestecului de cură. Strângeți sucul de lămâie peste carnea de somon și presărați cu amestecul de cură rămas și mărar.
Înfășurați somonul în pânză de brânză.
Așezați somonul într-o tigaie solidă de hotel. Completați somonul cu o a doua tigaie de hotel. Apăsați în jos cu o greutate de 6 până la 8 lb/2,72 până la 3,63 kg.
După 3 zile, desfaceți și răzuiți ușor cura; puteți clăti sarea cu apă caldă.
Presărați niște mărar tocat deasupra și lăsați să se usuce timp de aproximativ 2 până la 3 ore gravlaxul este acum gata de utilizare sau poate fi înfășurat și refrigerat până la 5 zile.
Vin recomandat: Chardonnay, Pinot Noir, Sauvignon Blanc
Chardonnay, Pinot Noir și Sauvignon Blanc sunt alegeri excelente pentru somon. Pentru a decide cu privire la alb sau roșu, ar trebui să luați în considerare condimentele și sosurile. Chardonnay este un prieten excelent pentru mâncărurile cremoase cu unt, în timp ce Sauvignon blanc poate completa preparatele din plante sau citrice. Un roșu ușor, cu conținut scăzut de tanin, cum ar fi pinot noir, se potrivește de minune cu somonul fript sau la grătar. Un vin pe care l-ai putea încerca este Lapis Luna Chardonnay. Are 4,7 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 13 dolari.
Lapis Luna Chardonnay
Coajă de portocală, ananas copt, pâine prăjită și vanilie pe nas. Corpolent, proaspăt și plin de viață, cu piersici albe luxuriante și arome de mere coapte care duc la un finisaj sărat cu unt.