Rețeta picantă de cotlet de porc la grătar ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă servește 6. Pentru $2.41 pe portie, această rețetă acoperă 27% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 38g de proteine, 25g de grăsime, și un total de 417 calorii. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Al Patrulea Iulie. Dacă aveți la îndemână ardei iute scotch bonnet, sare, ulei vegetal și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Pentru a folosi nucșoara măcinată, puteți urma acest fel principal cu Tort De Nucșoară Cu Afine ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 50 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 65%. Acest scor este destul de bun. Rețete similare includ Cotlet De Porc La Grătar, Cotlet De Porc La Grătar, și Cotlet De Porc La Grătar.
Instrucțiuni
1
Așezați ceapa, ceapa verde, usturoiul și ardeii iute în vasul unui robot de bucătărie mare prevăzut cu lama metalică. Se acoperă cu ienibahar, sare, boia, scorțișoară, nucșoară și cimbru.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceașcă Piept De Curcan Gătit Mărunțit
10 Ciolăgi De Vițel, De 2 Până La 3 Inci Grosime
înghețată De Vanilie și Nuci Pecan Suplimentare
Lichid-uncii De Apă Proaspătă
6 Roșii De Pădure, Curățate De Coajă și Tocate
1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil
1 Prăjitură Cu Merișoare, Din Care Suficientă Este Tăiată în Cuburi De 1/2 Inch Pentru A Da 2 Căni (sau Folosiți 2 Căni De Danez Sau Gogoși Rămase împreună Cu Merișoare Uscate - Vezi Mai Jos)
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
1/2 Varză Creață Feliată Mărunt
Pâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără Crustă
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Heirloom, Tocate, Opțional
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
2
Se toarnă sosul de soia, uleiul vegetal, oțetul și 1/4 cană de apă. Pulsați pentru a descompune totul și apoi procesați timp de aproximativ 30 de secunde, până când toate bucățile mari au dispărut.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 1/2 Linguriță Amestec De Condimente
1 Kilogram De Muschi De Piept De Curcan, Tăiat în 1 Inch. Cuburi
Felii Subțiri De șuncă Virginia Sau Prosciutto
Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)
3
Puneți pasta de smucitură într-un castron mare nereactiv.Pe rând, dragați Cotletele de porc în pastă, lăsându-le în castron când sunt complet acoperite. Acoperiți vasul și dați-l la frigider timp de cel puțin 1 oră și până la 8 ore.Pregătiți un grătar în aer liber pentru a găti direct la foc mediu. Folosind mănuși de gătit pentru a manipula carnea de porc, trageți fiecare cotlet din pastă și așezați-l direct pe grătarul grătarului, păstrând cât mai multă pastă pe cotlet. Aruncați pasta rămasă. Gatiti timp de 4 pana la 5 minute pe fiecare parte, pana cand cotletele se rumenesc si au atins o temperatura interna de 150 F.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cotlet De Porc
Fund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativ
Echipamente pe care le vei folosi
Fulgi De Legume
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
4
Transferați-le într-un platou și cort liber cu folie de aluminiu.
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați
5
Lăsați-i să se odihnească 5 minute înainte de servire.Încercați aceste rețete de cotlet de porc pe Food Republic: rețetă de sandvișuri de cotlet de porc în stil Chicago
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cotlet De Porc
6
Cotlet De Porc-Rețetă De Pâine Prăjită Franceză Umplută
Cotlete de porc în meniu? Încercați să împerecheați cu Chardonnay, Pinot Noir și Riesling. Chardonnay se potrivește cotletelor simple sau cotletelor într-un sos de unt sau smântână, riesling uscat completează adaosurile dulci precum muștarul de miere sau merele, iar pinot noir este un pariu sigur pentru preparatele din carne de porc în general. Un vin pe care l-ai putea încerca este Trentadue la Storia Chardonnay. Are 4,3 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 20 de dolari.