Rețetă Norvegiană Gravlax
Rețeta rețetă Norvegiană Gravlax ar putea satisface pofta Scandinavă în aproximativ 45 minute. O porție conține 650 calorii, 48G de proteine, și 46G de grăsime. Această rețetă servește 4. Pentru $5.74 pe portie, această rețetă acoperă 36% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă este plăcută de 2 gurmanzi și bucătari. Dacă aveți mărar, gălbenușuri de ou, muștar și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. Pentru a consuma zahărul, puteți urma acest fel principal cu Biscuiți De Zahăr Rafinat Din Grâu Integral Fără Zahăr ca desert. Doar câtorva oameni le-a plăcut foarte mult acest fel principal. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, fără lactate, prietenos cu fodmap și pescatarian dieta. Cu o lingură scor de 80%, acest fel de mâncare este bun. Rețete similare includ Norwegian Gravlax, Norwegian Gravlax, și Rețetă Ușoară De Gravlax.
Instrucțiuni
Într-un castron mic combinați gălbenușurile de ou și sarea.
Bateți pentru a rupe gălbenușurile. Turnați încet uleiul în timp ce bateți rapid până când sosul are o consistență groasă, similară cu maioneza.
Adăugați zahăr, oțet, piper și muștar în sos.
Tăiați somonul în felii subțiri și serviți cu sos, cartofi înăbușiți sau pâine și salată.
Vin recomandat: Chardonnay, Pinot Noir, Sauvignon Blanc
Chardonnay, Pinot Noir și Sauvignon Blanc sunt alegeri excelente pentru somon. Pentru a decide cu privire la alb sau roșu, ar trebui să luați în considerare condimentele și sosurile. Chardonnay este un prieten excelent pentru mâncărurile cremoase cu unt, în timp ce Sauvignon blanc poate completa preparatele din plante sau citrice. Un roșu ușor, cu conținut scăzut de tanin, cum ar fi pinot noir, se potrivește de minune cu somonul fript sau la grătar. 7cellars Elway ' s Reserve Chardonnay cu un rating de 4,9 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 28 de dolari pe sticlă.
![7cellars Elway ' s Reserve Chardonnay]()
7cellars Elway ' s Reserve Chardonnay
Rezervația Elway din 2018 Carneros Chardonnay este bine echilibrată, prezentând arome clare de fructe tropicale, mere și pere, cu elemente florale ușoare. Indicii de vanilie completează un finisaj neted și persistent de stejar.Asociați acest vin crocant cu mâncăruri ușoare, cum ar fi fructe și brânzeturi feliate, salată de paste cu lămâie, pui prăjit cu ierburi sau budincă de vanilie.