Rețetă Focaccia Cu Burtă De Porc Și Ceapă Cippollini
Rețeta rețeta de Focaccia cu burtă de porc și ceapă Cippollini este gata în aproximativ 5 ore și 36 de minute și este cu siguranță un minunat fără lactate opțiune pentru iubitorii de mâncare mediteraneană. Pentru 78 cenți pe porție, această rețetă acoperă 8% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă face 9 porții cu 460 calorii, 8g de proteine, și 30g de grăsime fiecare. 116 persoane au încercat și le-a plăcut această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați ceapa cipollini, rozmarinul, o mână de roșii cherry și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 52%. Acest scor este destul de bun. Rețete similare includ Rețetă Crocantă De Burtă De Porc Tamarind, Rețetă De Ramen Cu Calmar Mare Cu Burtă De Porc, și Reteta De Muschi De Porc Cu Ceapa.