Rețetă Dulce De Șuncă
Reteta dulce de sunca este o fără gluten și fără lactate rețetă cu 24 de porții. O porție conține 351 calorii, 29G de proteine, și 22g de grăsime. Pentru 56 cenți pe porție, această rețetă acoperă 15% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Acesta funcționează bine ca un hor d ' oeuvre ieftin. Un amestec de zahăr brun, ananas, șuncă și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Este adus la tine de Allrecipes. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 8 ore și 10 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 51%. Acest scor este bun. Încercați rețetă dulce pongal, Rețetă De Plăcintă Cu Cartofi Dulci, și Rețetă De Clătite Dulci pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Puneți șunca în aragazul lent.
Se toarnă suc de portocale, apă și ananas peste vârful șuncii.
Presărați zahăr brun de-a lungul vârfului și părților laterale. Acoperiți și gătiți la foc mic timp de 8 ore.