Rețetă De Tort De Ciocolată Coca-Cola
Coca-Cola Reteta Tort de ciocolata ar putea fi doar desert pe care îl căutați. Pentru 31 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 4% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Îți urmărești silueta? Această rețetă vegetariană are 359 calorii, 5g de proteine, și 6g de grăsime pe porție. Această rețetă servește 10. Un amestec de bicarbonat de sodiu, ouă, făină cu creștere automată și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 2 ore și 10 minute. Acesta este adus la tine de Food Republic. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 12%. Acest scor nu este atât de super. Rețete similare sunt Rețetă De Tort De Ciocolată Coca-Cola, Tort De Ciocolată Coca-Cola, și Tort Cu Ciocolată Coca-Cola.
Instrucțiuni
Aduceți cocsul la fiert cu untul. Odată ce untul s-a topit, amestecați bicarbonatul de sodiu, care se va fizz, și lăsați-l deoparte timp de 20 de minute. Preîncălziți cuptorul la 325 cuptor cu convecție f / 375 cuptor convențional F și unt și făină o tigaie antiaderentă de 10 inci.
Combinați făina, cacao și zahărul într-un castron mare, adăugați amestecul de cola și bateți până se omogenizează. Într-un castron separat, bateți ouăle cu zeama și vanilia.
Se toarnă amestecul de făină și se bate totul pentru a se combina.
Transferați amestecul în tigaia pregătită și dați-i câteva robinete pe suprafața de lucru pentru a aduce bule de aer.
Coaceți aproximativ 40 de minute până când se ridică și se fixează și o frigăruie introdusă în centru iese curată. Rulați un cuțit în jurul marginilor interioare și exterioare ale tigaiei și lăsați-l deoparte să se răcească aproximativ 30 de minute.
Așezați un suport pentru tort sau o farfurie deasupra tigaiei și inversați-o și lăsați-o să se răcească completely.To faceți glazura, așezați cola, untul și cacao într-o cratiță mică și aduceți la fierbere, amestecând până se omogenizează. Se amestecă zahărul cofetarilor, care se va întări foarte repede, și fără întârziere se prelinge peste vârful tortului, lăsându—l să picure pe părți-acestea nu trebuie acoperite complet. Decorați cu stropi de ciocolată, dacă doriți. Puneți deoparte aproximativ o oră pentru ca glazura să se întărească.Încercați aceste rețete decadente de tort pe Food Republic: Brooklyn Blackout Cake Recipe
Rețeta de tort cu Caramel a lui Matt și Ted Lee
Rețetă De Tort Cu Budincă De Pâine Cu Banane