Nevoie de o desert vegetarian? Rețeta de tort Brooklyn Blackout ar putea fi o rețetă minunată de încercat. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 11g de proteine, 29G de grăsime, și un total de 708 calorii. Această rețetă servește 6 și costă 81 de cenți pe porție. Un amestec de amidon de porumb, bicarbonat de sodiu, extract de vanillan și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 2 ore. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 31%. Acest scor nu este atât de uimitor. Încercați Noul Tort Brooklyn Blackout, Brooklyn Blackout Tort, și Brooklyn Blackout Cakelets pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Mai întâi faceți glazura, deoarece acest lucru necesită câteva ore pentru a se răci. Amestecați amidonul de porumb cu aproximativ o treime din lapte până se omogenizează. Aduceți laptele rămas la fiert într-o cratiță mică antiaderentă cu zahărul, siropul de porumb și cacao, amestecând până se omogenizează.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Stropi Colorate Asortate Sau Zahăr Colorat
Cremă De Brânză Rece, Tăiată în Cuburi De 1,2 Cm
1 Bomboană De Caracatiță Sour Brite
Hârtie De Orez
Suc De Lămâie, Opțional
Banane, Tăiate în Felii De 1,2 Cm Grosime
Echipamente pe care le vei folosi
1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate
20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă
2
Adăugați soluția de amidon de porumb și aduceți la fierbere, amestecând continuu până când aveți o cremă bogată și groasă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cremă De Brânză Rece, Tăiată în Cuburi De 1,2 Cm
2 Banane, Tăiate în Felii De 1,2 Cm Grosime
3
Se ia de pe foc și se adaugă vanilia și untul, amestecând până se topește. Într-o lume perfectă ar trebui să fie netedă mătăsoasă; dacă pare cocoloasă, pur și simplu procesați-o scurt într-un robot de bucătărie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Lapte Rece, Pentru Servire
Resturi Proaspete
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Heirloom, Tocate, Opțional
4
Se toarnă într-un castron mare, se acoperă suprafața cu folie de plastic și se lasă deoparte să se răcească. Dați-i o agitare înainte de utilizare. Preîncălziți cuptorul la 325 cuptor cu convecție f / 375 cuptor convențional F și ungeți două tigăi antiaderente de 8 inci cu baze detașabile, cu o adâncime de cel puțin 2 inci. Cremați untul și zahărul împreună într-un robot de bucătărie, apoi încorporați ouăle pe rând.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Resturi Proaspete
1 Cană De Bomboane Acoperite Cu Ciocolată, Cum Ar Fi M&M's
Suc De Lămâie, Opțional
Cum Ar Fi M&M's
Roșii Verzi, Spălate, Fără Coji De Hârtie
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Heirloom, Tocate, Opțional
Ceapă Galbenă, Tăiată în Optimi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
Bomboane Acoperite Cu Ciocolată
5
Adăugați vanilia, răzuind părțile laterale ale bolului, după cum este necesar. Cerneti impreuna ingredientele uscate si adaugati-le pe jumatate la amestecul cremos. În cele din urmă adăugați laptele cu motorul pornit. Împărțiți amestecul între tigăile de tort și neteziți suprafața fiecăruia.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Lapte Rece, Pentru Servire
Banane, Tăiate în Felii De 1,2 Cm Grosime
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
6
Coaceți timp de 30-40 de minute până când o frigăruie introdusă în centru iese curată. Rulați un cuțit în jurul părților laterale ale fiecărui tort și lăsați să se răcească. Când prăjiturile sunt reci, îndepărtați părțile laterale și tăiați fiecare în jumătate folosind un cuțit de pâine. Pentru a face întreruperea, procesați una dintre jumătățile superioare la firimituri într—un robot de bucătărie-dacă este posibil, alegeți-o pe cea care a crescut unevenly.To asamblați tortul, întindeți una dintre baze pe baza tigaiei cu un sfert din glazură, ducându-l aproape până la margine. Sandwich cu a doua bază de tort și întindeți încă un sfert din glazura rămasă pe suprafață. Acoperiți cu stratul rămas de tort și folosiți glazura rămasă pentru a acoperi blatul și sides.To finalizați, acoperiți generos totul cu firimiturile de tort. Se răcește tortul câteva ore și apoi se acoperă cu folie de plastic.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Bomboană De Caracatiță Sour Brite
12 Biscuiți Graham De Ciocolată întregi
12 Felii Subțiri De șuncă Complet Fiartă (aproximativ 3/4 De Kilogram)
Roșii Verzi, Spălate, Fără Coji De Hârtie
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Galbenă, Tăiată în Optimi
Bomboane Acoperite Cu Ciocolată
Bomboane Air Head, Tăiate în Fâșii Subțiri
1 Rulou Galben Cu Fructe
Creveți Sotați, Decojiți
7
Scoateți din frigider cu 15-30 de minute înainte de a mânca.Încercați aceste rețete de tort pe Food Republic: Matt și Ted Lee ' s Caramel Cake Recipe
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/3 Cană Suc Proaspăt De Lămâie Cheie
8
Rețetă De Tort Cu Budincă De Pâine Cu Banane
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pâine Cu Banane
9
Tort De Bezea Clementină Cu Rețetă De Rozmarin
Ingrediente de care veți avea nevoie
Clementină
Carne De Oaie Dezosată, Tăiată în Cuburi De 7-10 Cm - Sau înlocuiți Cu Spată De Miel Dezosată