Rețetă De Tort Brooklyn Blackout
Nevoie de o desert vegetarian? Rețeta de tort Brooklyn Blackout ar putea fi o rețetă minunată de încercat. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 11g de proteine, 29G de grăsime, și un total de 708 calorii. Această rețetă servește 6 și costă 81 de cenți pe porție. Un amestec de amidon de porumb, bicarbonat de sodiu, extract de vanillan și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 2 ore. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 31%. Acest scor nu este atât de uimitor. Încercați Noul Tort Brooklyn Blackout, Brooklyn Blackout Tort, și Brooklyn Blackout Cakelets pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Mai întâi faceți glazura, deoarece acest lucru necesită câteva ore pentru a se răci. Amestecați amidonul de porumb cu aproximativ o treime din lapte până se omogenizează. Aduceți laptele rămas la fiert într-o cratiță mică antiaderentă cu zahărul, siropul de porumb și cacao, amestecând până se omogenizează.
Adăugați soluția de amidon de porumb și aduceți la fierbere, amestecând continuu până când aveți o cremă bogată și groasă.
Se ia de pe foc și se adaugă vanilia și untul, amestecând până se topește. Într-o lume perfectă ar trebui să fie netedă mătăsoasă; dacă pare cocoloasă, pur și simplu procesați-o scurt într-un robot de bucătărie.
Se toarnă într-un castron mare, se acoperă suprafața cu folie de plastic și se lasă deoparte să se răcească. Dați-i o agitare înainte de utilizare. Preîncălziți cuptorul la 325 cuptor cu convecție f / 375 cuptor convențional F și ungeți două tigăi antiaderente de 8 inci cu baze detașabile, cu o adâncime de cel puțin 2 inci. Cremați untul și zahărul împreună într-un robot de bucătărie, apoi încorporați ouăle pe rând.
Adăugați vanilia, răzuind părțile laterale ale bolului, după cum este necesar. Cerneti impreuna ingredientele uscate si adaugati-le pe jumatate la amestecul cremos. În cele din urmă adăugați laptele cu motorul pornit. Împărțiți amestecul între tigăile de tort și neteziți suprafața fiecăruia.
Coaceți timp de 30-40 de minute până când o frigăruie introdusă în centru iese curată. Rulați un cuțit în jurul părților laterale ale fiecărui tort și lăsați să se răcească. Când prăjiturile sunt reci, îndepărtați părțile laterale și tăiați fiecare în jumătate folosind un cuțit de pâine. Pentru a face întreruperea, procesați una dintre jumătățile superioare la firimituri într—un robot de bucătărie-dacă este posibil, alegeți-o pe cea care a crescut unevenly.To asamblați tortul, întindeți una dintre baze pe baza tigaiei cu un sfert din glazură, ducându-l aproape până la margine. Sandwich cu a doua bază de tort și întindeți încă un sfert din glazura rămasă pe suprafață. Acoperiți cu stratul rămas de tort și folosiți glazura rămasă pentru a acoperi blatul și sides.To finalizați, acoperiți generos totul cu firimiturile de tort. Se răcește tortul câteva ore și apoi se acoperă cu folie de plastic.
Scoateți din frigider cu 15-30 de minute înainte de a mânca.Încercați aceste rețete de tort pe Food Republic: Matt și Ted Lee ' s Caramel Cake Recipe
Rețetă De Tort Cu Budincă De Pâine Cu Banane
Tort De Bezea Clementină Cu Rețetă De Rozmarin