Rețetă De Tocană De Cod Și Pește Cu Pâine Cu Usturoi
Rețeta de tocană de Cod și pește cu pâine cu usturoi ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă servește 5. O porție conține 691 calorii, 58G de proteine, și 38g de grăsime. Pentru $6.16 pe portie, această rețetă acoperă 32% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Mergeți la magazin și ridicați căței de usturoi, țelină, vin și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 2 ore și 35 de minute. Acesta va fi un hit la dvs Toamna eveniment. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 57%. Acest scor este bun. Rețete similare sunt Rețetă Bacalao De Tocană De Pește Din Puerto Rico, Tocană de pește mediteraneană cu pâine prăjită cu usturoi, și Rețetă De Pâine Cu Usturoi.
Cod în meniu? Încercați să împerecheați cu Pinot Grigio, Gruener Veltliner și Pinot Noir. Peștele este la fel de divers ca vinul, așa că este greu să culegi vinuri care se potrivesc cu fiecare pește. Un vin alb crocant, cum ar fi un pinot grigio sau gr Arkullner Veltliner, se va potrivi oricărui pește alb cu aromă delicată. Peștele cărnos, puternic aromat, cum ar fi somonul și tonul, se poate descurca chiar și cu un vin roșu deschis, cum ar fi un pinot noir. Thrive Pinot Grigio cu un rating de 4,5 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 15 dolari pe sticlă.