Rețetă De Tocană De Cod, Cartofi Și Ceapă De Primăvară
Nevoie de o felul principal fără gluten și pescatarian? Rețeta de tocană de Cod, cartofi și ceapă de primăvară ar putea fi o rețetă extraordinară de încercat. Pentru $7.63 pe portie, această rețetă acoperă 59% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă face 3 porții cu 783 calorii, 77g de proteine, și 23g de grăsime fiecare. Această rețetă este plăcută de 97 de gurmanzi și bucătari. Toamna va fi și mai special cu această rețetă. Dacă aveți hamsii, ulei de măsline extravirgin, praz și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 44 minute. Cu o lingură scor de 99%, acest fel de mâncare este minunat. Încercați Broccolini-rețetă de supă de ceapă de primăvară, Rețetă De Pizza Cu Ceapă De Primăvară La Grătar, și Cod prăjit cu roșii și ceapă roșie pentru rețete similare.
Vin recomandat: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir
Pinot Grigio, Gruener Veltliner și Pinot Noir sunt alegerile mele de top pentru Cod. Peștele este la fel de divers ca vinul, așa că este greu să culegi vinuri care se potrivesc cu fiecare pește. Un vin alb crocant, cum ar fi un pinot grigio sau gr Arkullner Veltliner, se va potrivi oricărui pește alb cu aromă delicată. Peștele cărnos, puternic aromat, cum ar fi somonul și tonul, se poate descurca chiar și cu un vin roșu deschis, cum ar fi un pinot noir. Tangent Paragon Vineyard Pinot Gris cu un rating de 4,6 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 12 dolari pe sticlă.
![Tangent Paragon Vineyard Pinot Gris]()
Tangent Paragon Vineyard Pinot Gris
Încadrat de o aciditate ușoară de lămâie și mineralitate vibrantă, thispinot gris a fost realizat în stilul tradițional uscat din nord Italy.It este surprinzător de corpolent,cu arome concentrate de piersici, ghimbir și fructe tropicale, cu un indiciu de caracter de rășină de pin. Un vin grozav pe cont propriu, Tangent Pinot Gris se asortează bine cu o gamă largă de alimente, inclusiv fructe de mare, paste cu sosuri ușoare, chiarcârnați la grătar.