Rețetă De Tartină De Sfeclă Și Spanac
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de hor d ' oeuvre, așa că încercați rețeta de tartină de sfeclă și spanac. Această rețetă vegană servește 4 și costă $2.19 pe portie. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 14g de proteine, 35g de grăsime, și un total de 542 calorii. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Un amestec de sfeclă, ulei de măsline extravirgin, pâine cu aluat și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 50 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 88%. Acest scor este remarcabil. Rețete similare includ O Rețetă De La Bar Tartine & Nick Balla, Tartina de ton de La Tartine Bakery, și Rețetă De Salată De Sfeclă.
Instrucțiuni
Fierbeți sfecla în apă sărată până se înmoaie, aproximativ 20 de minute.Se toacă sfecla în sferturi și se purifică într-un blender cu nucile, 1/2 un cățel de usturoi, 2 linguri de ulei de măsline și sare și piper. Acoperiți și refrigerați.Blanch spanacul timp de 30 de secunde.
Puneți spanacul, 1/2 cățel de usturoi, o jumătate de cană de nuci, pătrunjelul, 2 linguri de ulei de măsline și sare și piper în blender. Pur și simplu. La frigider. Lăsați ambele amestecuri să se răcească timp de cel puțin 20 de minute.
Întindeți amestecul pe o felie de aluat, presărați sare și piper și serviți.