Rețetă De Tartină De Sfeclă Și Spanac

Rețetă De Tartină De Sfeclă Și Spanac
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de hor d ' oeuvre, așa că încercați rețeta de tartină de sfeclă și spanac. Această rețetă vegană servește 4 și costă $2.19 pe portie. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 14g de proteine, 35g de grăsime, și un total de 542 calorii. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Un amestec de sfeclă, ulei de măsline extravirgin, pâine cu aluat și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 50 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 88%. Acest scor este remarcabil. Rețete similare includ O Rețetă De La Bar Tartine & Nick Balla, Tartina de ton de La Tartine Bakery, și Rețetă De Salată De Sfeclă.

Instrucțiuni

1
Fierbeți sfecla în apă sărată până se înmoaie, aproximativ 20 de minute.Se toacă sfecla în sferturi și se purifică într-un blender cu nucile, 1/2 un cățel de usturoi, 2 linguri de ulei de măsline și sare și piper. Acoperiți și refrigerați.Blanch spanacul timp de 30 de secunde.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă1 Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă
(rupt în Bucăți, Dacă Se Dorește)(rupt în Bucăți, Dacă Se Dorește)
1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec
Ouă, Bătute Ușor Sau 1/2 Cană înlocuitor De OuOuă, Bătute Ușor Sau 1/2 Cană înlocuitor De Ou
1/3 Cana Napolitane De Vanilie Zdrobite Fin (aproximativ 10 Napolitane)1/3 Cana Napolitane De Vanilie Zdrobite Fin (aproximativ 10 Napolitane)
Sifonada De Frunze De KaleSifonada De Frunze De Kale
1 Linguriță Amestec De Condimente Pentru Sazon1 Linguriță Amestec De Condimente Pentru Sazon
Echipamente pe care le vei folosi
42 Lemn Dulce Snur Roșu42 Lemn Dulce Snur Roșu
2
Puneți spanacul, 1/2 cățel de usturoi, o jumătate de cană de nuci, pătrunjelul, 2 linguri de ulei de măsline și sare și piper în blender. Pur și simplu. La frigider. Lăsați ambele amestecuri să se răcească timp de cel puțin 20 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă1 Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă
(rupt în Bucăți, Dacă Se Dorește)(rupt în Bucăți, Dacă Se Dorește)
1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec
1 Lb Mafaldi Fresh, Dacă Este Posibil1 Lb Mafaldi Fresh, Dacă Este Posibil
Ouă, Bătute Ușor Sau 1/2 Cană înlocuitor De OuOuă, Bătute Ușor Sau 1/2 Cană înlocuitor De Ou
1/3 Cana Napolitane De Vanilie Zdrobite Fin (aproximativ 10 Napolitane)1/3 Cana Napolitane De Vanilie Zdrobite Fin (aproximativ 10 Napolitane)
Echipamente pe care le vei folosi
42 Lemn Dulce Snur Roșu42 Lemn Dulce Snur Roșu
3
Întindeți amestecul pe o felie de aluat, presărați sare și piper și serviți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă1 Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă
20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac
DificultateMediu
Gata În50 m.
Porții4
Scor De Sănătate84
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista