Rețeta de supă de tăiței de pui din Malaezia ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă servește 4. O porție conține 944 calorii, 55g de proteine, și 31g de grăsime. Pentru $5.19 pe portie, această rețetă acoperă 35% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 30 de persoane au fost impresionate de această rețetă. Dacă aveți la îndemână sare kosher, ghimbir, boabe de piper și alte câteva ingrediente, o puteți face. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Toamna. Este o opțiune bună dacă urmați un fără lactate dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 2 ore. Acesta este adus la tine de bucătărie aburos. Cu o lingură scor de 93%, acest fel de mâncare este uimitor. Rețetă De Supă De Tăiței De Pui, Rețetă Simplă De Supă De Tăiței De Pui, și Rețetă De Supă De Tăiței De Pui Cu Ghimbir sunt foarte asemănătoare cu această rețetă.
Instrucțiuni
1
PENTRU SUPĂ ȘI PUI
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
Brânză Cheddar Rasă, Ceapă Verde Feliată și Smântână, Opțional
1
Așezați puiul clătit într-o oală de 2 galoane (8 L.), cu suficientă apă pentru a acoperi. Aduceți la fierbere viguroasă; mai jos pentru a fierbe. Îndepărtați spuma și impuritățile; fierbeți 15 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
1 Cană De Orz Alb Perlat
Echipamente pe care le vei folosi
Mazăre Congelată GOYA®, Decongelată
2
Scoateți oala de pe foc, acoperiți bine și lăsați-o netulburată la temperatura camerei timp de 45 de minute (un termometru citit instant ar trebui să citească 74° / 74 C în partea cea mai groasă a puiului).
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
Echipamente pe care le vei folosi
Sos Iute Cu Ulei De Susan
Mazăre Congelată GOYA®, Decongelată
3
Ridicați cu grijă puiul din lichidul de braconaj și plonjați într-un recipient mare/oală/vas cu apă cu gheață. Lăsați în apă timp de 15 minute pentru a opri gătitul și a întări carnea. Folosind mâinile, scoateți pielea și aruncați-o.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană De Orz Alb Perlat
Apă Pentru A Permite
Echipamente pe care le vei folosi
Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)
Mazăre Congelată GOYA®, Decongelată
4
Trageți carnea de pe piept și coapse în 1/4to 1/2-inch (.6 până la 1,3 cm.) benzi groase, transferați în recipientul acoperit și rezervați la temperatura camerei (veți avea mai mult decât este necesar pentru rețetă).
Ingrediente de care veți avea nevoie
Apă Pentru A Permite
5
Combinați oasele, coapsele și lichidul de braconaj înapoi în oală.
Echipamente pe care le vei folosi
Mazăre Congelată GOYA®, Decongelată
6
Adăugați ghimbir, ceapă, usturoi, boabe de piper și sare; fierbeți o oră pentru a face un bulion. Se strecoară prin sită cu plasă de sârmă fină. Gustă și condimentează bine cu sare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Mănunchi De Ierburi Aromatice: Coriandru Proaspăt, Maghiran Sau Oregano și Cimbru
Usturoi Goya®
1 Cană De Mirin Sau Sake Dulce
Sazon Goya Cu Coriandru și Annatto
1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt
1/2 Cană De Vin Dulce Marsala
Echipamente pe care le vei folosi
Cu Os, Pe Piele, Pulpe și Pulpe De Pui
7
PENTRU GARNITURILE DE SUPĂ
Ingrediente de care veți avea nevoie
Brânză Cheddar Rasă, Ceapă Verde Feliată și Smântână, Opțional
8
Înmuiați tăiței în apă călduță 10 minute, scurgeți; îndepărtați-vă în fire individuale. Braconați creveții în bulion de pui până când sunt fierți; curățați, devein și înjumătățiți pe lungime. Blanch ciorchini întregi de choy sum în apă clocotită; transferați într-un castron cu apă cu gheață timp de 30 de secunde, stoarceți uscat și tăiați în bucăți de 2 până la 3 inci (5 până la 7 cm.).
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fasole Prăjită, încălzită Complet, Adăugați Puțină Supă De Pui Sau Apă Pentru A Obține O Consistență Fină și Tartinabilă
1 Cană De Orz Alb Perlat
Choy Sum
Rețetă De Pizzocheri
2 Lingurițe De Pastă Thailandeză De Chili Roșu
Echipamente pe care le vei folosi
Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)
9
PENTRU SOSUL DE SOIA CHILI
Ingrediente de care veți avea nevoie
Friptură De Mușchi De Porc întreg, Fără Toppinguri
1 Cană De Usturoi Tocat
10
Combinați sosul de soia, uleiul de susan și ardeii iute, amestecul de linguri în boluri individuale pentru fiecare persoană.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ciupiți Semințele De Susan Alb
Friptură De Mușchi De Porc întreg, Fără Toppinguri
1 Cană De Usturoi Tocat
Echipamente pe care le vei folosi
Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)
11
ASAMBLAREA BOLURILOR DE SUPĂ DE TĂIȚEI DE PUI DIN MALAEZIA
Ingrediente de care veți avea nevoie
Supă De Tăiței De Pui
Echipamente pe care le vei folosi
Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)
12
Aduceți bulionul condimentat până la fierbere aproape. Pregătiți toate ingredientele și puneți o oală cu apă care fierbe pentru a reîncălzi tăiței.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Rețetă De Pizzocheri
Sazon Goya Cu Coriandru și Annatto
1 Cană De Orz Alb Perlat
Echipamente pe care le vei folosi
Mazăre Congelată GOYA®, Decongelată
13
Reîncălziți tăiței în apă clocotită timp de 15 secunde.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Rețetă De Pizzocheri
1 Cană De Orz Alb Perlat
14
Scurgeți și distribuiți în 4 până la 6 boluri de supă asiatice. Top fidea cu carne de pui, creveți și choy sum. Puneți aproximativ 1 1/2 până la 2 căni de bulion în fiecare castron.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bucăți De Piept De Pui Dezosat și Fără Piele (aproximativ
Choy Sum
Rețetă De Pizzocheri
2 Lingurițe De Pastă Thailandeză De Chili Roșu
Sazon Goya Cu Coriandru și Annatto
Brânză Cheddar Rasă, Ceapă Verde Feliată și Smântână, Opțional
Echipamente pe care le vei folosi
Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)
Polonic
15
Se presară cu scallions; serviți cu mâncăruri mici de sos de chili-soia. Acest sos este folosit pentru scufundarea puiului cu aromă subtilă, dar poate fi adăugat și la supă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ghimbir întreg, Zdrobit
Friptură De Mușchi De Porc întreg, Fără Toppinguri
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
1 Cană De Usturoi Tocat
Brânză Cheddar Rasă, Ceapă Verde Feliată și Smântână, Opțional
Sauvignon Blanc, Albarino și Chardonnay neîncălzit sunt alegeri excelente pentru supa de tăiței de pui. Chardonnay neîmbăiat sau ușor înmuiat funcționează bine cu supa dvs. standard de tăiței de pui. Dacă aveți un bulion foarte herby, încercați un Sauvignon Blanc. Dacă adăugați lămâie, optați pentru un Albari Aperculo. Pierre Riffault Sancerre cu un rating de 4, 4 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 20 de dolari pe sticlă.