Rețetă De Somon Norvegian Aburit
Rețeta de somon norvegian aburit ar putea fi doar Scandinave rețeta pe care o căutați. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten, fără lactate și pescatarian are 414 calorii, 51G de proteine, și 15g de grăsime pe porție. Această rețetă servește 2. Pentru $12.07 pe portie, această rețetă acoperă 37% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Funcționează bine ca un fel principal scump. Mergeți la magazin și ridicați sake, somon, dashi și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 80%. Acest scor este excelent. Încercați Rețetă Norvegiană Gravlax, Ouă Aburite Cu Rețetă Cincaluk, și Rețetă de Broccoli aburit (cu Beurre Blanc) pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Scoateți solzii somonului și curățați-l bine. Se usucă cu prosoape de hârtie. Aranjați somonul, o ciupercă shiitake și o floretă de broccoli pe un vas adânc.Pregătiți stocul dashi aducând la fierbere dashi.
Adăugați mirin, sake și sos de soia.
Se ia de pe foc și se lasă deoparte.Aburiti somonul aproximativ 3-4 minute sau pana cand este fiert. Aruncați apa de pește tulbure din vas.
Se toarnă jumătate din stocul de dashi în vasul de servire și se servește imediat cu orez alb aburit.Repetați același lucru pentru somonul rămas și celelalte ingrediente.Cooks Notă: Vă rugăm să faceți clic aici pentru rețeta dashi.Cele Mai Multe Rețete Fixate
Crab Rangoon (Cremă De Brânză Wontons)Wontons De Pui
Ceapa Scallion Carne De Vită
Thai pui sătura cu sos de arahide
Sos De Arahide Thailandez
Vin recomandat: Chardonnay, Pinot Noir, Sauvignon Blanc
Somonul funcționează foarte bine cu Chardonnay, Pinot Noir și Sauvignon Blanc. Pentru a decide cu privire la alb sau roșu, ar trebui să luați în considerare condimentele și sosurile. Chardonnay este un prieten excelent pentru mâncărurile cremoase cu unt, în timp ce Sauvignon blanc poate completa preparatele din plante sau citrice. Un roșu ușor, cu conținut scăzut de tanin, cum ar fi pinot noir, se potrivește de minune cu somonul fript sau la grătar. Santan Ema Reserve Chardonnay cu un rating de 4,3 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 14 dolari pe sticlă.
![Santa Ema Reserve Chardonnay]()
Santa Ema Reserve Chardonnay
Santa Ema Chardonnay Reserva este un vin strălucitor de culoare galben auriu care provine din Valea Leyda. Apare un buchet de fructe tropicale coapte, cum ar fi bananele și fructele pasiunii, împreună cu atingeri de miere și vanilie. În gură, este un vin de echilibru bun și aciditate plăcută.Ideal pentru a merge cu pește gras și sosuri, fructe de mare și crab la grătar. De asemenea, ideal pentru carne albă și brânzeturi mature.