Rețetă De Somon La Grătar În Coji De Porumb

Rețetă De Somon La Grătar În Coji De Porumb
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați rețeta de somon la grătar în coji de porumb. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 34G de proteine, 11g de grăsime, și un total de 299 calorii. Pentru $ 4.16 pe portie, această rețetă acoperă 26% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 4. Dacă aveți la îndemână arpagic, zahăr, somon și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Pentru a consuma cojile de porumb, puteți urma acest fel principal cu Pâine Cu Banane Paleo-Fără Ouă Și Nuci ca desert. Această rețetă este plăcută de 81 de gurmanzi și bucătari. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, fără lactate, prietenos cu fodmap și pescatarian dieta. Este perfect pentru Al Patrulea Iulie. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 97%. Acest scor este uimitor. Rețete similare sunt Porumb la grătar în coji, Porumb Aztec BBQ ' D în coji, și Somn & Nopales în coji de porumb.

Vin recomandat: Chardonnay, Pinot Noir, Sauvignon Blanc

Somonul funcționează foarte bine cu Chardonnay, Pinot Noir și Sauvignon Blanc. Pentru a decide cu privire la alb sau roșu, ar trebui să luați în considerare condimentele și sosurile. Chardonnay este un prieten excelent pentru mâncărurile cremoase cu unt, în timp ce Sauvignon blanc poate completa preparatele din plante sau citrice. Un roșu ușor, cu conținut scăzut de tanin, cum ar fi pinot noir, se potrivește de minune cu somonul fript sau la grătar. La crema Russian River Chardonnay cu un rating de 4,1 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 28 de dolari pe sticlă.
La Crema Russian River Chardonnay
La Crema Russian River Chardonnay
Pe nas sunt tonuri de citrice, cu mere verzi, ananas și arome florale accentuate de urme de caramel și alune. Fructele strălucitoare și aciditatea crocantă tipice denumirii râului rus sunt evidente în gură, cu componente de lămâie-lime și note concentrate de pere, compensate de un finisaj persistent de mere și condimente.
DificultateNormal
Gata În45 m.
Porții4
Scor De Sănătate58
Revista