Rețeta de somon cu unt brun și migdale este o fără gluten, primar, prietenos cu fodmap și pescatarian rețetă cu 20 de porții. O porție conține 78 calorii, 6g de proteine, și 5g de grăsime. Pentru 79 cenți pe porție, această rețetă acoperă 6% necesarul zilnic de vitamine și minerale. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 25 minute. Un amestec de migdale, capere, fasole și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. 178 de persoane au făcut această rețetă și ar face-o din nou. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 36%. Acest scor nu este atât de extraordinar. Încercați Somon cu unt brun, migdale și capere, Unt Brun Fasole Verde Cu Migdale, și Rețetă De Somon Glazurat Cu Zahăr Brun pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Încălziți 1 lingură de unt într-o tigaie mare antiaderentă la foc mediu. Condimentează somonul cu linguriță sare și linguriță piper.Gatiti pestele pana cand este opac, 3 pana la 5 minute pe fiecare parte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Unt
Piper
Somon
Pește
Sare
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
2
Transferați pe plăci individuale.Între timp, umpleți o a doua tigaie cu un centimetru de apă, aduceți la fierbere și adăugați sare de linguriță.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Apă
Sare
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
3
Adăugați fasolea verde în a doua tigaie, acoperiți și aburiți până se înmoaie, 4 până la 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fasole Verde
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
4
Scurgeți și transferați pe plăci.Ștergeți tigaia de fasole verde și încălziți restul de 3 linguri de unt la foc mediu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Unt
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
5
Adăugați migdalele și gătiți, amestecând frecvent, până când migdalele și untul se rumenesc (dar nu sunt arse), 2 până la 3 minute. Se amestecă caperele. Lingură peste pește și fasole.
Somon în meniu? Încercați să împerecheați cu Chardonnay, Pinot Noir și Sauvignon Blanc. Pentru a decide cu privire la alb sau roșu, ar trebui să luați în considerare condimentele și sosurile. Chardonnay este un prieten excelent pentru mâncărurile cremoase cu unt, în timp ce Sauvignon blanc poate completa preparatele din plante sau citrice. Un roșu ușor, cu conținut scăzut de tanin, cum ar fi pinot noir, se potrivește de minune cu somonul fript sau la grătar. Ai putea încerca Tyler Winery Santa Barbara County Chardonnay. Recenzenților le place destul de mult cu un rating de 4,1 din 5 stele și un preț de aproximativ 30 de dolari pe sticlă.