Rețetă De Somon Cu Unt Brun Și Migdale

Rețetă De Somon Cu Unt Brun Și Migdale
Rețeta de somon cu unt brun și migdale este o fără gluten, primar, prietenos cu fodmap și pescatarian rețetă cu 20 de porții. O porție conține 78 calorii, 6g de proteine, și 5g de grăsime. Pentru 79 cenți pe porție, această rețetă acoperă 6% necesarul zilnic de vitamine și minerale. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 25 minute. Un amestec de migdale, capere, fasole și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. 178 de persoane au făcut această rețetă și ar face-o din nou. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 36%. Acest scor nu este atât de extraordinar. Încercați Somon cu unt brun, migdale și capere, Unt Brun Fasole Verde Cu Migdale, și Rețetă De Somon Glazurat Cu Zahăr Brun pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Încălziți 1 lingură de unt într-o tigaie mare antiaderentă la foc mediu. Condimentează somonul cu linguriță sare și linguriță piper.Gatiti pestele pana cand este opac, 3 pana la 5 minute pe fiecare parte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
UntUnt
PiperPiper
SomonSomon
PeștePește
SareSare
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
2
Transferați pe plăci individuale.Între timp, umpleți o a doua tigaie cu un centimetru de apă, aduceți la fierbere și adăugați sare de linguriță.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ApăApă
SareSare
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
3
Adăugați fasolea verde în a doua tigaie, acoperiți și aburiți până se înmoaie, 4 până la 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fasole VerdeFasole Verde
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
4
Scurgeți și transferați pe plăci.Ștergeți tigaia de fasole verde și încălziți restul de 3 linguri de unt la foc mediu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
UntUnt
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
5
Adăugați migdalele și gătiți, amestecând frecvent, până când migdalele și untul se rumenesc (dar nu sunt arse), 2 până la 3 minute. Se amestecă caperele. Lingură peste pește și fasole.
Ingrediente de care veți avea nevoie
MigdaleMigdale
UntUnt
CapereCapere
FasoleFasole
PeștePește

Echipamente

Vin recomandat: Chardonnay, Pinot Noir, Sauvignon Blanc

Somon în meniu? Încercați să împerecheați cu Chardonnay, Pinot Noir și Sauvignon Blanc. Pentru a decide cu privire la alb sau roșu, ar trebui să luați în considerare condimentele și sosurile. Chardonnay este un prieten excelent pentru mâncărurile cremoase cu unt, în timp ce Sauvignon blanc poate completa preparatele din plante sau citrice. Un roșu ușor, cu conținut scăzut de tanin, cum ar fi pinot noir, se potrivește de minune cu somonul fript sau la grătar. Ai putea încerca Tyler Winery Santa Barbara County Chardonnay. Recenzenților le place destul de mult cu un rating de 4,1 din 5 stele și un preț de aproximativ 30 de dolari pe sticlă.
Crama Tyler Santa Barbara County Chardonnay
Crama Tyler Santa Barbara County Chardonnay
2015 a adus cea mai veche epocă a deceniului de până acum. După recoltele mari din 2013 și 2014 și seceta continuă, vița de vie a produs o fracțiune din fructe decât în ultimii doi ani. Au scăzut cu aproximativ 30% în general, dar rezultatul a fost o calitate excepțională și vinuri profunde, puternice, cu o aciditate mare. Citrice, anason, soluție salină și energic.
DificultateMediu
Gata În25 m.
Porții20
Scor De Sănătate2
Revista