Rețetă De Somon Cu Crustă De Muștar

Rețetă De Somon Cu Crustă De Muștar
Nevoie de o curs principal fără gluten, primar și pescatarian? Rețeta de somon cu crustă de muștar ar putea fi o rețetă grozavă de încercat. O porție conține 229 calorii, 29G de proteine, și 11g de grăsime. Această rețetă servește 4 și costă 3,37 USD pe porție. 11 persoane au făcut această rețetă și ar face din nou. Mergeți la magazin și ridicați suc de lămâie, muștar măcinat cu piatră, smântână și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a consuma ardeiul, puteți urma acest fel principal cu Desert Ușor De Mentă ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 34 minute. Cu o lingură scor de 92%, acest fel de mâncare este minunat. Încercați Friptură de porc cu crustă de muștar cu șalotă și Rețetă de sos de vin, Rețetă de somon cu crustă de hrean, și Somon Cu Crustă De Muștar pentru rețete similare.

Vin recomandat: Chardonnay, Pinot Noir, Sauvignon Blanc

Somonul funcționează foarte bine cu Chardonnay, Pinot Noir și Sauvignon Blanc. Pentru a decide cu privire la alb sau roșu, ar trebui să luați în considerare condimentele și sosurile. Chardonnay este un prieten excelent pentru mâncărurile cremoase cu unt, în timp ce Sauvignon blanc poate completa preparatele din plante sau citrice. Un roșu ușor, cu conținut scăzut de tanin, cum ar fi pinot noir, se potrivește de minune cu somonul fript sau la grătar. Santan Ema Reserve Chardonnay cu un rating de 4,3 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 14 dolari pe sticlă.
Santa Ema Reserve Chardonnay
Santa Ema Reserve Chardonnay
Santa Ema Chardonnay Reserva este un vin strălucitor de culoare galben auriu care provine din Valea Leyda. Apare un buchet de fructe tropicale coapte, cum ar fi bananele și fructele pasiunii, împreună cu atingeri de miere și vanilie. În gură, este un vin de echilibru bun și aciditate plăcută.Ideal pentru a merge cu pește gras și sosuri, fructe de mare și crab la grătar. De asemenea, ideal pentru carne albă și brânzeturi mature.
DificultateNormal
Gata În34 m.
Porții4
Scor De Sănătate98
Revista