Rețetă De Pui De Rozmarin Cu Rucola Și Fasole Albă
Reteta de pui de rozmarin cu rucola si fasole alba este o fără gluten și fără lactate rețetă cu 50 de porții. O porție conține 39 calorii, 4G de proteine, și 2G de grăsime. Pentru 20 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 2% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 109 persoane au încercat și le-a plăcut această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați piept de pui, fasole cannellini, ulei de măsline și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 31%. Acest scor nu este atât de uimitor. Rețete similare includ Rețetă de pui la grătar cu sos de grătar alb de rozmarin, Pui de rozmarin cu fasole albă, și Supă De Pui De Rozmarin Cu Fasole Albă.
Instrucțiuni
Într-un vas de copt de 9 x 13 inci, amestecați oțetul, rozmarinul, usturoiul, 2 linguri de ulei, linguriță de sare și linguriță de piper.
Adăugați puiul și întoarceți-l la strat. Se da la frigider, acoperit, timp de 30 de minute.Între timp, într-un castron mare, amestecați muștarul, 2 linguri de ulei rămas și linguriță fiecare sare și piper.
Adăugați fasolea, rucola și ceapa și aruncați pentru a combina.
Încălziți lingura rămasă de ulei într-o tigaie mare la foc mediu.
Scoateți puiul din marinată (aruncați marinada) și gătiți până la fiert, 6 până la 8 minute pe fiecare parte.
Serviți puiul cu rucola și fasolea.