Rețetă De Pizza Cu Pere Gorgonzola

Rețetă De Pizza Cu Pere Gorgonzola
Reteta Gorgonzola Pear Pizza Reteta este gata în aproximativ 23 de minute și este cu siguranță un spectaculos vegetarian opțiune pentru iubitorii de mâncare mediteraneană. Această rețetă servește 6. O porție conține 378 calorii, 4G de proteine, și 25g de grăsime. Pentru $1.58 pe portie, această rețetă acoperă 10% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă de la phamfatale.com are 25 de fani. Mergeți la magazin și ridicați brânza fourme d ' Ambert, sarea de la circulatory, verdele și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 39%. Acest scor nu este atât de uimitor. Rețete similare sunt Pizza caramelizată cu pere și Gorgonzola, Pizza cu Bacon, pere și Gorgonzola, și Pizza cu pere, Gorgonzolan și nuci.

Instrucțiuni

1
Pentru sosul de brânză albastră bchamel: într-o cratiță, topiți 8 linguri de unt peste mediu-scăzut; nu vrei ca untul să ardă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Struguri Roșii, Fructe Stelate Feliate și Ierburi Proaspete Asortate, OpționalStruguri Roșii, Fructe Stelate Feliate și Ierburi Proaspete Asortate, Opțional
1-1/2 Cani De Biscuiti1-1/2 Cani De Biscuiti
6 (6 Uncii) Piept De Pui, Cu Os De Aripă, Pe Piele6 (6 Uncii) Piept De Pui, Cu Os De Aripă, Pe Piele
Echipamente pe care le vei folosi
Sare Cușer, împărțită, Plus Mai Mult Pentru StropireSare Cușer, împărțită, Plus Mai Mult Pentru Stropire
2
Adăugați fulgii de chili roșii (dacă sunt folosiți). Aduceți căldura înapoi la mediu-mare (untul trebuie să fie fierbinte și auriu) și adăugați făina. Continuați să amestecați manual cu un tel timp de aproximativ 3 minute. Făina trebuie să absoarbă untul și să formeze o pastă. Se amestecă bine până se încorporează și se adaugă laptele în 3 etape. Creșteți căldura amestecând constant timp de aproximativ 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De Măsline, Plus 2 Linguri Ulei De Măsline (de Cea Mai Bună Calitate), Pentru StropireUlei De Măsline, Plus 2 Linguri Ulei De Măsline (de Cea Mai Bună Calitate), Pentru Stropire
1-1/2 Cani De Biscuiti1-1/2 Cani De Biscuiti
Unt, Tăiat în Cuburi De 1/2 Inch, RăcitUnt, Tăiat în Cuburi De 1/2 Inch, Răcit
Ulei Vegetal, Pentru Periere și PrăjireUlei Vegetal, Pentru Periere și Prăjire
Echipamente pe care le vei folosi
Lamaie Proaspat Stors, Sau Dupa GustLamaie Proaspat Stors, Sau Dupa Gust
3
Adăugați 4 uncii de brânză albastră și reduceți focul la minim. Odată ce brânza este topită și bine încorporată, condimentați cu sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Struguri Roșii, Fructe Stelate Feliate și Ierburi Proaspete Asortate, OpționalStruguri Roșii, Fructe Stelate Feliate și Ierburi Proaspete Asortate, Opțional
Sos De Afine, Pentru ServireSos De Afine, Pentru Servire
8 (U-12) Creveți8 (U-12) Creveți
(tub Mare)(tub Mare)
4
Lăsați sosul să se odihnească până când este timpul să asamblați vasul.Pregătirea perelor: curățați, miez și tăiați perele în pene mici.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Lingurite Nuci Tocate4 Lingurite Nuci Tocate
6 (6 Uncii) Piept De Pui, Cu Os De Aripă, Pe Piele6 (6 Uncii) Piept De Pui, Cu Os De Aripă, Pe Piele
1
Scoateți brânza albastră rămasă din frigider cu 15 minute înainte de servire pentru a o readuce la temperatura camerei.Pe o piatră de pizza fierbinte, unsă, încălziți din nou pâinea plată, pe rând, timp de aproximativ 20 de secunde pe fiecare parte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Struguri Roșii, Fructe Stelate Feliate și Ierburi Proaspete Asortate, OpționalStruguri Roșii, Fructe Stelate Feliate și Ierburi Proaspete Asortate, Opțional
Pâine PlatăPâine Plată
Echipamente pe care le vei folosi
1 Ceapă Verde, Feliată, Pentru Ornat (opțional)1 Ceapă Verde, Feliată, Pentru Ornat (opțional)
2
Întindeți sosul de brânză albastră bchamel pe fiecare pâine plată.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Struguri Roșii, Fructe Stelate Feliate și Ierburi Proaspete Asortate, OpționalStruguri Roșii, Fructe Stelate Feliate și Ierburi Proaspete Asortate, Opțional
6 (6 Uncii) Piept De Pui, Cu Os De Aripă, Pe Piele6 (6 Uncii) Piept De Pui, Cu Os De Aripă, Pe Piele
Concentrat De Limonadă Dezghețat, împărțitConcentrat De Limonadă Dezghețat, împărțit
3
Se presară cu ceapă caramelizată.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapă CaramelizatăCeapă Caramelizată
4
Lăsați să gătească până când pâinea se întărește puțin.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Concentrat De Limonadă Dezghețat, împărțitConcentrat De Limonadă Dezghețat, împărțit
5
Se ia de pe foc.
6
Garnisiți cu verdeață de salată. Se acoperă cu perele și se presară cu brânză albastră sfărâmată.Finalizați cu un strop de ulei de măsline.
Ingrediente de care veți avea nevoie
VerziiVerzii
Struguri Roșii, Fructe Stelate Feliate și Ierburi Proaspete Asortate, OpționalStruguri Roșii, Fructe Stelate Feliate și Ierburi Proaspete Asortate, Opțional
1 Legătură De Spanac Proaspăt (aproximativ 3 Căni)1 Legătură De Spanac Proaspăt (aproximativ 3 Căni)
4 Lingurite Nuci Tocate4 Lingurite Nuci Tocate
7
Serviți imediat.Bon apptit!
DificultateMediu
Gata În23 m.
Porții6
Scor De Sănătate7
Revista