Rețetă De Pizza Cu Pere Gorgonzola
Reteta Gorgonzola Pear Pizza Reteta este gata în aproximativ 23 de minute și este cu siguranță un spectaculos vegetarian opțiune pentru iubitorii de mâncare mediteraneană. Această rețetă servește 6. O porție conține 378 calorii, 4G de proteine, și 25g de grăsime. Pentru $1.58 pe portie, această rețetă acoperă 10% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă de la phamfatale.com are 25 de fani. Mergeți la magazin și ridicați brânza fourme d ' Ambert, sarea de la circulatory, verdele și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 39%. Acest scor nu este atât de uimitor. Rețete similare sunt Pizza caramelizată cu pere și Gorgonzola, Pizza cu Bacon, pere și Gorgonzola, și Pizza cu pere, Gorgonzolan și nuci.
Instrucțiuni
Pentru sosul de brânză albastră bchamel: într-o cratiță, topiți 8 linguri de unt peste mediu-scăzut; nu vrei ca untul să ardă.
Adăugați fulgii de chili roșii (dacă sunt folosiți). Aduceți căldura înapoi la mediu-mare (untul trebuie să fie fierbinte și auriu) și adăugați făina. Continuați să amestecați manual cu un tel timp de aproximativ 3 minute. Făina trebuie să absoarbă untul și să formeze o pastă. Se amestecă bine până se încorporează și se adaugă laptele în 3 etape. Creșteți căldura amestecând constant timp de aproximativ 5 minute.
Adăugați 4 uncii de brânză albastră și reduceți focul la minim. Odată ce brânza este topită și bine încorporată, condimentați cu sare și piper.
Lăsați sosul să se odihnească până când este timpul să asamblați vasul.Pregătirea perelor: curățați, miez și tăiați perele în pene mici.
Scoateți brânza albastră rămasă din frigider cu 15 minute înainte de servire pentru a o readuce la temperatura camerei.Pe o piatră de pizza fierbinte, unsă, încălziți din nou pâinea plată, pe rând, timp de aproximativ 20 de secunde pe fiecare parte.
Întindeți sosul de brânză albastră bchamel pe fiecare pâine plată.
Se presară cu ceapă caramelizată.
Lăsați să gătească până când pâinea se întărește puțin.
Garnisiți cu verdeață de salată. Se acoperă cu perele și se presară cu brânză albastră sfărâmată.Finalizați cu un strop de ulei de măsline.
Serviți imediat.Bon apptit!