Rețetă De Cizmar Cu Rubarbă De Căpșuni

Rețetă De Cizmar Cu Rubarbă De Căpșuni
Căpșuni rubarbă Cizmar reteta ar putea fi doar desert pe care il cautati. Această rețetă servește 4 și costă 1,76 USD pe porție. Îți urmărești silueta? Această rețetă vegetariană are 406 calorii, 7g de proteine, și 14g de grăsime pe porție. Această rețetă este plăcută de 5 gurmanzi și bucătari. Acesta va fi un hit la dvs Ziua Mamei eveniment. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Dacă aveți la îndemână ou, praf de copt, unt și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Această rețetă este tipică bucătăriei sudice. Cu o lingură scor de 49%, acest fel de mâncare este solid. Încercați Rețetă De Cizmar Cu Rubarbă De Căpșuni, Căpșuni rubarbă Cizmar-ish, și Rubarbă Căpșuni Cizmar pentru rețete similare.

Vin recomandat: Riesling, Vin Spumant, Zinfandel

Sudul în meniu? Încercați să împerecheați cu Riesling, vin spumant și Zinfandel. În general, există câteva reguli care vă vor ajuta să împerecheați vinul cu mâncarea sudică. Riesling-ul prietenos cu mâncarea sau vinul alb spumant vor funcționa cu multe alimente prăjite, în timp ce zinfandel este excelent cu mâncăruri la grătar. Un vin pe care l-ați putea încerca este Purple Star Ancient Lakes Riesling. Are 5 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 12 dolari.
Stele Violet Lacuri Antice Riesling
Stele Violet Lacuri Antice Riesling
Aromele de caise și piersici albe se poartă prin Palatul Mijlociu dulce cu arome de caise uscate, fructe de piatră și miere. Echilibrat pe finisaj cu aciditate naturală.
DificultateMediu
Gata În45 m.
Porții4
Scor De Sănătate8
Bucătăriide sud
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista