Rețetă De Cianfotta De Legume De Vară

Rețetă De Cianfotta De Legume De Vară
Rețeta de Cianfotta de legume de vară este o fără gluten și vegetarian rețetă cu 8 porții. Această garnitură are 232 calorii, 13g de proteine, și 14g de grăsime pe porție. Pentru $2.91 pe portie, această rețetă acoperă 13% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Al Patrulea Iulie. 48 de persoane au fost impresionate de această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați bulb de fenicul, sare kosher, bloc de pecorino îmbătrânit și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 76%. Acest scor este solid. Rețete similare includ Supă de legume în stilul Napoli: Cianfotta, Rețetă De Cocktail De Vară, și Rețetă De Gratin De Dovleac De Vară.
DificultateMediu
Gata În45 m.
Porții8
Scor De Sănătate17
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista